Hagen: - TV 2 er en Høyre-kanal

TV 2 er en Høyre-kanal, mens NRK hele tiden har vært dominert av sosialistiske programskapere, hevder Carl I. Hagen i sin nye selvbiografi.

Nå er det jo ikke en kanal Carl I Hagen har fått slippe seg mer løs på en tv2, men allikevel vil han være offeret. En rolle han ser ut til å dyrke like fanatisk om enkelte dyrker sin religion.
Det kan ikke være lett for kong Carl. Er man kritisk til frp er man enten kunnskapsløs, sosialist eller det som verre er.

Carl skriver bland annet: Det er min ærbødige påstand at hadde norske journalister vært nøytrale eller hatt samme syn på oss som de har på SV, ville ikke Frp vært langt unna et rent flertall i Stortinget.
Hadde journalister hatt det samme politiske synet som Carl så hadde det altså vært rettferdig journalistik?? Jeg tror heller hadde media vært mer nøytral så hadde FRP fått det enda verre. Da hadde kanskje media konsentret seg om saker og ikke alle de idiotiske føleseutbrudene og agurkspolitikken fra FRP.
Mer nøytral presse hadde også vært fint får da kunne ikke frp gjemt seg bak et martyrstempel og de måtte bli tatt for tullet sitt.

4 kommentarer

Konrad

19.11.2007 kl.23:41

TV2 er en Frp-kanal, akkurat som VG er en Frp avis, det forstår alle unntatt Carl Ivar.

Trond

19.11.2007 kl.23:57

Det er jo ikke uvanlig at folk frykter sitt egent speilbilde.

Konrad

23.11.2007 kl.15:10

Carl Ivar tilhører den undertrykte majoritet.

Trond

23.11.2007 kl.15:36

Ja han må slite med pkere slike som meg

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits