Hun er lojal mot fremmede makter

Hun har tidligere sagt at hun oppfatter seg like mye fransk som norsk. Da føler hun like mye lojalitet til fremmede makter som til Norge. Det er spesielt, sier Per Willy Amundsen Amundsen fra FRP

Jeg skule ønske at en person som kaller seg tallsmann for frp på et politisk felt faktisk vet noe om politikk. Sist gang jeg sjekket var ikke Frankrike en fremmed makt vi har hatt store problemer med. Frankrike er per i dag og har i flere år vært en alliert og en handelspartner. VI har gjennom EØS avtalen (som FRP støtter) et meget nært sammerbeid emd denne såkalte fremmede makten.
Ville du Amundsen stilt stilt samme spørsmålet hvis vedkommende kom fra Texas og var hvit??

3 kommentarer

Konrad

19.11.2007 kl.23:39

Frp er som alltid like gjennomskuelig. Vi har jo hatt statsråder med dansk opphav (Astrid Giertsen) og statssekretærer med tysk opphav (Helga Hernes, hun har også vært ambassadør, tenk det ambassadør, Norge representert internasjonalt av tysker). Norge har faktisk blitt invadert og okkupert av Tyskland, har Per Willy glemt det?

Trond

19.11.2007 kl.23:59

Per Willy husker vel det han vil huske.

Konrad

20.11.2007 kl.23:22

Ja du vet, mye vanskeligere å huske en hvit utlending enn en svart.

Så det så.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits