Øivind Benestad lyver

Nå har jeg kommentert dette spørsmålet en rekke ganger så jeg skal ikke gå så dypt inni9 det denne gamngen, men jeg syntes allikevel det  er viktig å rette på en ting.

I dagens Norge i Dag sier Benestad dette om behnadlingen av kjønnsnøytrale ekteskap: For det første mener han at behandling i de politiske partiene har vært for overflatisk.
Det var på landsmøtene til Ap, SV og Venstre i 2005 at kjønnsnøytral ekteskapslov ble programfestet så å si uten debatt.

Nå kan jeg ikke snakke på vegne av AP og SV, men jeg kjenne debatten i mitt egent parti meget godt. Så godt at jeg vet at Benestad lyver. Denne debaten hadde foregått i flere år i partiet. Jeg husker selv når Unge Venstre lanserte debatten i partiet den siste halvdelen av 90 tallet. I tillegg blir faktisk programsforslagene sendt ned til paratilagene lokalt der de blir grundig diskutert før vedtak ble gjort.
Greit at øyvind Benestad skal leke helt for barna, men at han fritt for lyve i Norde i Dag uten at han blir arrestert av journalisten som gjør intervjuet er pinelig. Men dette er jo Norge I Dag der føleser kommer før fakta.

Les grunndigere dennne her der jeg  river i stykker alle hans argumenter

9 kommentarer

Lars-Toralf Storstrand

28.11.2007 kl.14:12

Og det er i VENSTRE at forvirringa kèm fyre alt anna.

Trond

28.11.2007 kl.14:18

Hvis du kaller å bruke hodet og ta en grunndig debatt som forvirring så sier det vel alt om deg.

Konrad

29.11.2007 kl.01:04

Enig med Trond. Dersom forvirring er det motsatte av ensporet, dogmatisk og reaksjonær tenkning, velger jeg forvirring.

Geir Rune

07.01.2008 kl.18:39

Trond...At du sier "sannheten", må vel tas med ganske mange klyper ...rive istykker er også ett ganske kraftig uttrykk, da må det være noe å rive istykker..kanskje du skal starte med

ditt eget logiske tankegods...Der er det mye å ta tak i...Bedre å være

opplyst av å ånden , enn av den til enhver tids rådende tidsånd...

Trond

07.01.2008 kl.21:13

Nei dete r faktisk ikke det. Jeg har vært emd i venstre i 14 år så¨jeg vet hva som foregår intern i partiet, det vet ikke Benestad. Hvem tror du snakker sant her Geir Rune? En person som er aktiv medlem og tilitsvalgt i partiet elelr en person som står langt utenfor. Venter spent på svar.

Geir Rune

08.01.2008 kl.09:28

trond sa : Hvem tror du snakker sant her Geir Rune? En person som er aktiv medlem og tilitsvalgt i partiet elelr en person som står langt utenfor. Venter spent på svar.

Nå er du over gjennomsnittet opptatt av denne saken...jeg er sikker på om man skal få en nøytral vurdering av hva som har foregått i en hvilken som helst sammenheng , må den vurderingen komme fra en som har fulgt med i preiferien...

Ellers blir "sannheten" farget av den sannheten en selv speiler seg i.

Nå skal vi heller ikke glemme at dette er en politisk korrekt sak...og er derfor kraftig farget av det.

Trond

08.01.2008 kl.12:18

Selvfølgeklig jeg er opptatt av denne saken og sett gjerne to streker under meget.

Uannsett om man er enig i denne saken elelr ikke så er det en grov beskyldnming å utalle seg om prosseser i et parti især mnå man ikke kjenenr til partiet.

Sannheten her er ikek farget så overhodet, jeg var med å kjempe denne saken igjennom i partiet så dette vet jeg. Kan du forklare meg hvordan Benestad kjenner tiild ette bedre enn meg??

Geir Rune

08.01.2008 kl.20:34

trond sa : Sannheten her er ikek farget så overhodet, jeg var med å kjempe denne saken igjennom i partiet så dette vet jeg. Kan du forklare meg hvordan Benestad kjenner tiild ette bedre enn meg??

Det er vel øynene som ser ...at du har kjempet saken igjennom i varetar ikke din nøytralitet...hvem Benestad bruker som kilde sies ingen ting om...men han virker sikker i sin sakEllers er jeg enig med ham at det er utrolig at under 1 promille av befolkningen (antall ekteskap delt på partnerskap )skal ha en så stor politisk makt...aldri i historien har det vært noe lignene.

Om du hadde vært en demokratiets mann ville du aldri ha stått i bresjen for en slik fillesak bokstavelig talt...det er ingen liten reform, når man snur opp ned på hele kjønnsbegrepet..

Trond

08.01.2008 kl.21:09

bennestad trenger faktisk ingen skilde for prossesen i Venstre har vært en en åpen prosses hele tiden. referatene fra landsmøter og landstyremøter sin politiske prosses er åpen i Venstre. Så ja jeg kan faktisk med hånden på hjertet si at han lyver så det renner av ham.

Hvis det er så få menensker som dete r snakk om hvorfor krisemaksimerer Bennestad denneloven da. Det er vel helelr han som har startet en aksjon for en liten bagetal eller hva?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits