Vær kritisk til QXL

Jeg har i flere år benyttet meg av aksjoner på nettstedet QXL. For oss som elsker litt eldre produkter av ulik art så er dettet skattkammeret. Jeg skaffet meg en god del spill til min gamle nitendo som jeg hadde hatt store problemer med å skaffe andre steder.
Men jeg stiller meg også skeptisk til hvordan en del av auksjonene på nettstedet blir gjennomført. Flere ganger har jeg kommet med bud som jeg blir overbudt på. kke noe galt i det, men dete r en del ting der som virker misstenkelig. Veldig ofte er isse budgiverene helt nye og dukker ofte opp i slutten av auksjonen. De dukker de opp når auksjonen har foregått en stund og budet har vært lavt lenge.
Selvfølgelig kan dette være tilfeldig, men jeg finner det rart når jeg titter på kjøpsstatestikken ders. I de aller fleste tilfellene jeg har vært bort i har dette vært helty nye budgivere uten. Er det ikke litt snodig at dette skjer gang på gang?? Er det noen der ute som har samme opplevelsen??

2 kommentarer

Martin

09.12.2007 kl.22:31

Trond. Sjekk ut Uxcell.com Der får du alt til en billig penge sendt fra USA! Kjøper du flere produkter, koster frakten 1 dollar for hvert produkt istedenfor 5 dollar som gjelder for ett produkt. Jeg har nettopp bestil meg en mp3-spiller derfra, som du kan lese om her:

http://martindrange.abcblogg.no/1196887503_kristen_mp3spiller.html

Trond

09.12.2007 kl.22:36

oioi problemet er bare den forbanne 200 kroners grensen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits