Hvem skal man velge mellom av Amos og Målmannen

Det ser ut til at det har startet en liten kamp i bloggeland.. To av bloggland store selverklæte profeter har begynt å krangle. Så her er hva dere har å velge mellom.

Skal man velge Målmannen som skriv grautete reaksjonær Ny-Norsk og hater alt fra homofile til folk som støtter Israel og frihet for folk flest. Med kraftutrykk som nazi, sosialist osv osv forsøker han å vise at han er den ultimate kongen blandt de konservative. Eller ren kjær kristen neste-kjærlighet som han sikkert kaller det selv.

Eller skal man velge grenseløse Amos Keppler som har et horn i siden til stort sett hele verden. Det er ikke lett å være alene mot alle føler Amos. For å bevise det har han krydret bloggen sin med et sitat Edgar Allan Poe for å bevise hvor fryktelig alternativ han er til alle i hele denne onde reakjonære verden. Å gå inn på hvor mange Amos har et horn i siden til er nesten umulig, men noen kan jeg jo nevne. Undertegnede er hjernevasket partislave, Victoria er en lat subbe osv osv.
Det enesteman mangler inn i denne miksen er Andreas Hesselberg, Arild Holta pluss noen fra Internasjonale Sosialister. Da hadde det hele sett ut som Jerry Springer show på LSD.
Så folkens hva er valget?? Personlig foretrekker jeg å lytte på Miles Davis boksen som jeg har stående i platehyllen.

20 kommentarer

Knut Stian Olsen

04.12.2007 kl.14:26

Huff - det er ikke lett det valget der, men underhodende blir det garantert :)

Maalmannen

04.12.2007 kl.15:04

Greidt nok at me neppe vert samde um kva slags karakteristikkar det er rett å bruka på folk som hev det same konservative homofilisynet som oss, men kva meiner du eigenleg med at me hatar folk som styd Israel? Og reaksjonær nynorsk, kva er eigenleg det? Det motsette av ein progressiv nynorsk, kann henda, som likevel ikkje er meir progressiv enn at du sjølv held deg trygt innanfor konservativt ("reaksjonært"?) bokmål/riksmål?

Trond

04.12.2007 kl.15:16

Nei vi er nok ikek enige om det herr målmann. Du skal få slippe å forsvare oppfinnelsen av kreative ord og mangelen på ideologisk kunnskap. Jeg skriver det målet som er nærmest det jeg snakker. Er det reaksjonært så gjerne for meg.

Maalmannen

04.12.2007 kl.15:34

Du svarar ikkje på spursmåli mine, men eg hadde sant å segja ikkje rekna med at du var i stand til helder. Elles interessant at du ikkje hev noko i mot å verta umtala som reaksjonær. Det stadfester berre det eg tenkte då eg bad deg klårgjera kva du meinte med å nytta ei sovori nemning - det er ikkje meir enn eit skjellsord du tykkjer er høvelegt å triva til når du hev gjenge upp for argument.

Trond

04.12.2007 kl.15:42

Hadde du sjekkt opp orte ironi i ordboken eller leksikon så hadde du selvfølgelig forstått hva jeg mener. men jeg forstår at slikt ligger litt for høyt for deg. Den nynorksen dus kriver brukes knapt nok leneger, emn dete r ihvertfall min oppfatting.Du bør faktisk være litt forsiktiog emd å beskylde emg for å ikke svare på spørmål. Siden du selvb ikek klarer å forklare soslailist og nazi argumentene dine så overhodet.

Konrad

04.12.2007 kl.16:42

Målmannen er i slett lune for tiden...Miles Davies er et godt valg. Nei seriøst: Den uforutsigbare fritenker Amos har også mange interessante innfallsvinkler å by på.

Maalmannen

04.12.2007 kl.16:42

Her er det tydelegt at du snakkar med deg sjølv, so eg tvilar på at me kjem so mykje lengre i denne diskusjonen. Den motstraumsnynorsken me på Målmannen-forumet er det stødt fleire som ser fyremunene med å nytta. Og det jamvel um han skulde vore utrydda for meir enn seksti år sidan, um politisk korrekte språkplanleggjarar fekk det som dei vilde. Det spelar elles ingi rolla kor mange me er, argumenti må vegast og ikkje teljast. Du som er so uppheng i dette med ordlistor og leksikon, slå upp på "kvalitet" og "kvantitet", so skynar du kanskje kva eg siktar til.

Trond

04.12.2007 kl.16:59

Konrad:Joda Amos er fin til tider han, men jeg må jo arrestere ham littt også. Målmannen: Snakker med meg selv?? Jo jeg gjør det av og til, men ikkejeg skriver ikke med meg selv. jeg svarer faktisk på kommentarer som du kommer med og det er min gode mann to helt forskjellige ting. Jeg ser at du forstatt ror deg unna faktta med å anrgipe tilbake. Minenr meg om et ordtak min mor sa til meg: Angrep er det beste forsvar.

Når du fortsatt ikke klarer å forklare hdine latterlige beskyøldninger mot deg viser det jo bare jva slag person du er. Nemlig en taper.

Konrad

04.12.2007 kl.17:03

Sjølv skriv eg like gjerne nynorsk som bokmål, og svarar gjerne Målmennene på deira eiga målform. Målmennene overdriv kanskje svermeria for det norsk nasjonale, det kan fort føre inn på eit blindspor.

Maalmannen

04.12.2007 kl.17:10

Vel, vel, um det gler deg å tenkja på at me andre er "taparar", so gjerne for meg. Det er eg ikkje eg som treng å prova noko her...

Trond

04.12.2007 kl.17:18

Helt riktig du har allere4e bevistr alt du trenger. Nemlig det faktum atdu ikke kan svare på generelle spørsmål om hva beskyldningende dine betyr. Nå vt vi mennesker med litt mellom øra at de ikke betyr noe som helst, men du har muligheten til å forklare deg. Uten å bli sensuret.

Grenseløs

04.12.2007 kl.17:44

Dette ER utstyrtelig morsomt. Målmannen kaller meg grenseløst politisk korrekt og trond er fortsatt SUR fordi jeg fortalte han hvor skapet står. Han er med her han også... Målmannen har også (utrolig nok) rett i en ting. Vi behøver ikke bevise noe for stakkars gjennomsnittlige trond eller for noen.

Martin

04.12.2007 kl.18:12

Og sånn går nu dagan..

Trond

04.12.2007 kl.22:41

Grenseløs: Nei jeg e rikke irriter på deg Amos. Jeg finner deg bare ufrivillig morom. Viste du meg hvor skapet skulle stå?? Jeg kan huske at du aldri klarte å påvise noe som helst??Nei man trenger jo aldri å bevise noe for dem tar dere med buskeen helt nede på knærene eller hva?? Foresten er dere i familie??

Konrad

05.12.2007 kl.14:24

Såså gutter.

Nynorsk_ruler.no

05.12.2007 kl.19:29

Hei Maalmannen! Eg heiter Håvard Hedde og er ein grepa kar. Ikkje skal eg drikka meir, trur eg, og ikkje skal eg knulla nabokona meir, trur eg, eg skal heller aldri spotta i gata, trur eg, og eg skal forena meg inn i dan norske kvinneforening, trur eg.

06.12.2007 kl.22:04

du ser ut som en same trond..

Konrad

12.12.2007 kl.22:58

Har det klikket for Målmannen eller kanskje han har fått hjelp av venner og andre Målmenn til å klikke? Iallefall har den søvndyssende Målmannsbloggen klatret forbløffende raskt på Bloggrevyens popularitetsliste. :)

Konrad

16.12.2007 kl.16:52

Konrad forsøker å overgå Amos Keppler som den mest hardbarkede Anti-Målmann. Hehe.

Erik Strand

17.12.2007 kl.06:39

Du som har skrevet en kommentar fire plasser over, kan du slutte aa utgi deg for aa vaere min tipp tipp tipp tipp-oldfar Haavard Hedde?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits