Enda et gullkorn fra kristenblogg

Jeg har i de siste innleggene sparket ganske hardt i fra meg. Jeg vet det er jul, men jeg klarer ikke å la være. Enkelte ting får mine moralske varsellamper til å gblinke og da klarer jeg ikke å holde kjeft og i likhet med forrigge innlegg dreier det seg også denne gangen om kristenblogg.
Jeg hadde tenkt å overse dette innlegget, men til slutt så klarte jeg ikke å la være.
Innleget heter presten fra Volda - Justismord og er skrevet av en person de fleste av oss kjenner til allerede, nemlig den særdeles ytterligående Arild Holta. Innlegget i seg grei var greit nok og deler av rettsprossesen han beskriver finner jeg også pussig, men allikevel finnes det setninger der som er så latterlige og kvalmende at jeg lurer på hvordan mankan kalle seg kristen ogs skrive dem. Dette skriver ham: Personlig tror jeg det er populært i visse kretser å beskylde kristne for incest. Historien viser at i perioder så var det "in" å beskylde jøder for alt mulig stygt. Jeg tror historien kommer til å fortelle at i vår tid var det "in" å beskylde kristne for incest.
Arild Holta kommer her i likhet med tidligere med en så grov beskyldning at man må begynne å lure på om fyren ikke er riktig frisk. Har kristenblogg noe anstendighet igjen så burde de komme med en unkyldning for denne grove påstanden, men det er vel bare en fjern drøm.   Jeg håper de samme mediene som tok for seg Mattihas Reiter også referer til den brune oppgulpen som blir trykket i kristenblogg.

22 kommentarer

kjellemann

19.12.2007 kl.19:10

Det har klikka for Hesselberg også,,, seriøst.. Nå vil han ikke engang ha tv hvis det skaper kluss mellom kommunikasjonen mellom han og Gud. Han sa derimot ingenting om datamaskinen - noe han burde kvittet seg med forlengst....

kjellemann

19.12.2007 kl.19:19

Jeg må bare fortelle at jeg lo godt når jeg så på tagsene dine:holta - kvasi - tulling - idoit - arild....haha...

så riktig så riktig...

Trond

19.12.2007 kl.19:26

Hesselberg har vært et tilfelle fra dag 1, men han er jo kristen å da må han vel mene det godt? hehe ja tags kan man ha det mye moro med. det er nesten som et innlegg i seg selv.

Konrad

19.12.2007 kl.19:36

Med all respekt for orakelet Trond og hans treffende merknad: Amos Keppler har bloggosfærens sykeste tags. Gå og se.

Tomin

19.12.2007 kl.19:56

Fantastisk... Eg synes det er toppen av lite sjølvinnsikt når kristne klager på at det blir bedrevet en heksejakt på dem. Skriver forresten om dette i bloggen min: http://butnosigar.blogspot.com/

Trond

19.12.2007 kl.20:19

Takk for det. Fin blogg du har foresten. den fortjener å bli linket til fra her. Sjekk også ut www.verdikanalen.com

Mathias

19.12.2007 kl.22:37

Jeg har prøvd å tipse media om innlegget "myten om den moderate muslim", men uten hell. Jeg gjorde NRK oppmerksom på dette innlegget i september, men de brydde seg ikke. De var bare opptatt av den ene setningen jeg ikke burde skrevet.

AP mann Bergen

22.12.2007 kl.10:39

Mathias Reither har utslettet seg selv politisk, du har ingen troverdighet og ble kastet p[ hue og rassen ut AP av selveste Martin Kolberg. Du er blitt latterliggort overalt innen medier og ellers. Skjonner ikke at du gidder skrive mer, som over, du er ingenting.

kjellemann

23.12.2007 kl.01:24

Ap- mann; Nå er vel ikke akkurat du heller så mye mer enn ingenting siden du bare tør å slenge såpass mye med kjeften ut å si hvem du er. Feigt er vel ordet.

Konrad

23.12.2007 kl.21:47

Mathias kastet ut av Martin Kolberg? Er ikke det et kvalitetstegn?Jeg har sett en del innlegg av Mathias og dette er mann det er verdt å lytte til i mange saker!

Mathias

25.12.2007 kl.02:31

Jeg ble ikke kastet ut av noen er det forstått "AP-mann"! Når du ikke fremstår ved navn er du vel heller ikke medlem av partiet heller. Jeg gikk frivillig av den enkle grunn at jeg under alle omstendigheter hadde tenkt å trekke med i januar, eller på politikerspråket, jeg "ville ikke ønske gjenvalg". Så der bommer du din feige jævel, som misbruker APs navn for å fremme egne standpunkter. Jeg kommer ihvetfall på trykk i avisene fra tid til annen, så de tar nok meg mer seriøst enn det du liker tydeligvis. Jeg har ingen problemer med eget lokallag såvidt meg bekjent, og det er der mitt domene er .

Mathias

25.12.2007 kl.10:56

Og du såkalte AP-mann, så du tror at du er noe? Neppe.

AP-mann Bergen

01.01.2008 kl.15:16

Mathias Reither DU BLE KASTET UT AV AP VED MARTIN KOLBERG, FORSTAATT. Du bidro bare med negative ting i AP, godt a bli kvitt parasitter som deg. Du er ingenting, og vet det inderlig godt selv.

Mathias

01.01.2008 kl.18:04

Og hvordan vet du det? Jeg snakket selv med Rambøl, og han bare anmodet meg om trekke meg, noe jeg gjorde av helt andre grunner. Hadde jeg ønsket å forsette hadde jeg gjort det. Jeg er fremdeles medlem av partiet, men slike parasitter som ikke fremstår med navn anmoder jeg om å melde seg ut. Kolberg snakket aldri med meg.

Mathias

01.01.2008 kl.22:57

Du er vel neppe i Bergen, ei heller i Norge. Hvorfor skriver du uten æ, ø og å. Så lett er det å avsløre folk.

AP mann Bergen / arbeidstager i det norske samfunn

04.01.2008 kl.08:29

Mathias Reither ble kastet på hue og ræva ut av selveste Martin Kolberg. Dermed basta!!!Hva har om jeg skriver uten æ, ø og å med saken å gjøre? Du er syk Mathias, syns nesten litt synd på deg, ikke greit å være deg tror jeg, har du prøvd å google navnet ditt? :-) hva tror du eventuelle arbeidsgivere (hvis du en dag får noen..) tenker om deg? Sitat Mathias Reither " Jeg ville kost meg å sett kristne sitte og råttne i fengsler verden over fordi det driver med misjonsarbeid"....du er en ynkelig person Mathias, full av mindreverdighetskomplekser..folk lær av deg, forsatt!

Trond

04.01.2008 kl.12:58

Kjenenr du Martin Kolnberg?? Har du dype kilder i ledelsen i arbeiderpartiet? Hadde vært fint med noen bevis når du hiver ut slike påstander.

Arild Holta

04.01.2008 kl.22:02

Jeg får lære Trond litt logikk igjen:Premiss 1: I vår tid beskylder man kristne for incest oftere enn ellers i historien.Premiss 2: Å bli beskyldt oftere for noe, kan skyldes at det er "in".Slutning: Det kan være "in" å beskylde kristne for incest.Ellers er ikke innlegget på Kristenblogg noe som forteller annet om Kristenblogg enn at Kristenblogg tar inn artikler fra kristne...Jeg savnet også Tronds argumenter. Men nå vet jo ikke trond hva som er forskjellen på følelseutbrudd og argumenter. Jeg har har i vert fall ikke oppdaget noe som tyder på at han vet forskjellen.Det begynner også å bli kjedelig ofte gjenntatt at meningsmotstanderne til Trond er syke. Denne argumentasjonen brukte man også i nazi-Tyskland og Sovjet. I Kina også.Trond er en sekulær fundamentalist som opphøyer det han _føler_ er virklighet:_Jeg føler. Ergo er det._Hmm.

Arild Holta

04.01.2008 kl.22:09

Kjellemann skrev:Jeg må bare fortelle at jeg lo godt når jeg så på tagsene dine:holta - kvasi - tulling - idoit - arild....(sit slutt)"Størst av alt er kjærligheten", står det i bloggen din. Du er altså en hykler. Verken din manglende kjærlighet til sannferdighet eller din skadefryd kommer inn under begrepet kjærlighet, som du stadig misbruker.Kjærlighet betyr noe helt annet enn å ha en sexpartner for en periode. Det hjelper ikke med en tilfeldig forelskelse en gang.

Trond

05.01.2008 kl.01:46

Premiss 1: Kan det hende at man nå faktisk har avslørt langt tilfweller som tideligere menigheter og kirke gjorde sitt yttertse for å skjule??Premmis 2: Se svar 1. Sakene r at du ikke har noen argumenter Arilld. Beskyldningen du kommer med er direkte grunnløs. Det virker som du er sur for at man tar å finenr sannheten. Vel nå beskylder jeg ikke mine menings,motstandere for å være syke. Utenom de som beskylder meg for å være barnemisshandler, sosialist, kommunist osv osv isteden for argumenter og fordi de liekr å skyte fra hofta. Nå er det ikke noe ord som heter sekulær fundementalist. Det heter å ha frihet fra tvang noe man stadig vekk må kjempe for i samfunn der religiøse tar seg friheter på grunn av tolkiningen av sin bokl.

kjellemann

05.01.2008 kl.17:00

Jeg har sluttet å kommentere det dette uintelligente vrøvlet A.H kommer med.

Konrad

05.01.2008 kl.18:05

Jeg kan være enig i at en del incest og pedofilisaker er svakt fundert, men å sammenligne etterforskning av personer mistenkt for incest (tilfeldigvis kristne) med forfølgelse av jødene for 70 år siden er det reneste fantasifoster.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits