Oppgjør i kristenblogg

Under innlegget Kristen blogghets? forsøker Andreas og forklare hva som egentlig skjedde da Ørhn Myhre mente at han ble mobbet i bloggen. Nåe r det ikke unskyldningende hans jeg ragerer på, men hvorfor han ikke tilater kommentarer til innlegget. Hva er han egentlig red for? Erd et slik at når Andreas har sagt sitt så er det siste ordet i saken sagt og alle bør tenke på noe annet? Jeg elsker kristenblogg sjefen din definisjon av ytringsfrihet og kristen nestekjærlighet.

3 kommentarer

Arild Holta

22.12.2007 kl.19:09

Prøv i kristenblogg sitt forum:kristenblogg.net/forumEllers håper jeg Ørhn Myhre modnes til å takle tøff offentlig debatt. Vi som var sterkt uenige ble beskyldt av Ørhn Myhre for å sikkert ville være voldelige.Bildet av Jesus som banker opp en fariseer, etter å ha kalt ham "ormeyngel" og "hykler", blir liksom litt rart. Man må kunne si skikkelig i fra uten å bli beskylt for å være voldsmenn, mobbere etc.Her er Trond et godt eksempel. Tross harde diskusjoner, har han aldri tatt flyet til Mosjøen og banket meg. :-P

Trond

23.12.2007 kl.00:46

Vel nå har vel strengt tatt oss venstrefolk aldri vært kjent for å måtte ty til vold for å fremme våre synpunkter. Jeg har alltid levd etter prinnsippet av pennen er sterkere enn sverdet eller som man sier i disse datatider tastaturet. uannsett så syntes jeg at dere kunne ha åpnet det innlegget for kommentarer.

Ørn Myhre

15.01.2008 kl.15:26

Tilfeldigvis så fant jeg denne linken nå, derfor har jeg ikke kommentert her før nå. Vi har tydeligvis forskjellige meninger jeg og Arild Holta hva som er saklig offentlig debatt, jeg finner ingenting kristent med den måten enkelte ordla seg inne på mine tråder i Desember. De ordene som ble brukt vitner ikke om vilje til å føre en offentlig saklig debatt. Når det er sagt, så har jeg i dag postet et gjensvar til Andreas sitt innlegg som sto på trykk i Dagen Magazinet i dag. Det innlegget er åpnet for kommentarer.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits