Er Lars-Toralf Storstrand liberalist?

Det virker som herr Storstrand lyttet til radioshowet mitt igår og likte ikke hva han hørte, noe man kan lese i hans site innlegg. Jeg skal ikke gå løs på alle detaljene han skriver, men noen skal jeg ta for meg. Blandt annet det at han kaller seg liberalist.
Mange missforstår dette ordet stadig vekk og tror at så lenge man er for lavere skatter og mindere statsinnblanding så vips er man liberalist. Problemet er bare at bloggen Målmannen som herr Strorstrand skriver i beskyldes folk i øst og vets for å ha fæle og onde hensikter. Undertegnede ble beskrevet som både nazi og sosialist fordi jeg tok for meg noen verdiiberale saker. Hadde herr Strorstrand sjekket den delogien som ham påstår og tilhøre så hadde han vist at det hjelper ikke å kun snakke om skatt og mindere stat hvis man ønsker å være liberalist. Dette gikkk også opp for frp i sin tid da de ble nektet medlemskap i den liberale internasjonelen. Tror faktisk at de ble avist hele 7 ganger.
En annen feil herr Storstrand også kommer med er at mitt Radioshow går på studentradioen, noe som ikke stemmer. Vi sender på den frekvensen, men vi har ikke noe med studentradion å gjøre. Uannsett så er vi tilbake på luften neste uke klokken 18.00.
Jeg stopper her og antar at Mattihas redgjører videre med sannheten.

4 kommentarer

Konrad

02.01.2008 kl.22:43

Mulig at Hr. Storstrand er økonomisk liberalist, men han er noe av det minst liberale jeg har vært borti - muligens med unntak av mullah Krekar, Finn Jarle Sæle og Vigrid.

Trond

02.01.2008 kl.23:22

Du glemte Jan Åge Torp og George w Bush

Konrad

04.01.2008 kl.19:55

Jan Åge Torp liker ikke homser og muslimer, da er han nok i godt selskap med Storstrand og andre Målmenn.

Trond

05.01.2008 kl.02:06

Pluss store deler av kristenblogg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits