Klassekampen og konspirasjonsteorierKlassekampen hadde for en lite stund siden en liste over alle de som hadde deltatt på Civita arrangament. Med dette skulle de vise at det foregår en hemmelig konspirasjon angående å skape en felles front mot den  sosialismen og bane i vei for en ny regjering. Vel la meg opplyse klassekampen om det faktum at det Civita driver med ikke er hemmelig så overhodet. Det at et ungdomsparti får innvetasjon fra en politisk gruppering eller organisasjoner som jobber med ulike politiske felt er ikke uvanlig. Men merkelig kan jeg ikke huske å ha sett deltagerlisten fra disse arrangementer på trykk i Klassekampen og jeg lurer spent på hvorfor??
Siden klassekampen syntes dette er så inntresant så kan jeg opplyse dem om at neste uke skal jeg ut på drikke øl sammen med en venn fra frp og kanskje en fra Høyre. Jeg kommer sikkert i løpet av uken til å ha gode samtaler med en venn som er medlem av Arbeidederpartiet også. Hvis klassekampen tror det kommer til å være en konspirasjon så er de hjertelig velkommen til å delta. Den eneste betingelsen er  at det er med på å skaffe en whisky til nacspellet.

6 kommentarer

Konrad

04.01.2008 kl.19:50

Jeg har selv deltatt på Civitas arrangement og har god kontakt med sentrale personer der. Jeg har stor respekt for Clemet og håper hun kommer tilbake i Høyre når Solberg blir kastet på dør, da går jeg kanskje tilbake til Høyre :)

Lasarus@milde-moses.no

04.01.2008 kl.22:33

Konrad, du skriver at du har deltatt på Civitas arrangement og har god kontakt med personer der. Ja, det stemmer, du har riktignok fått være med som løpergutt, lage kaffe og skjære opp en gulrotkake i flere deler, du har også fått lov til å vaske opp etterpå, det stemmer det. Videre så har du gode kontakter med vaktmesteren der møtet holder sted, de har utnevnt deg til lyspære skifte ansvarlig, og du er strålende fornøyd med å la deg bruke, joda du er midt opp i begivenhetene du konrad, hva koster en pose kaffe om dagen? - du vet det jo du..

Konrad

04.01.2008 kl.23:07

Du Milde Moses for en sakelig kommentar.Men sånn må man regne med fra folk som ikke tar poenget.

Trond

05.01.2008 kl.02:03

Lasarus: har du intet fornuftig å komme med foretrekekr jeg at du holder kjeft

Lasarus@milde-moses.no

05.01.2008 kl.08:27

Jo, takk for det lille Konrad, bare hyggelig, god jul forresten. Kristin Clemet er en gråmus, ja faktisk gråere enn musa til Erna Solberg. Clemet kommer nok ikke tilbake i høyre, selv om ekteparet Clemet og Tazencherz diskuterer både personer og politikk rundt frokostbordet og i senga.Dette var bare noen intelektuelle drøftinger fra meg, ha en fin julekveld dere.

Konrad

05.01.2008 kl.18:01

Lasarus er litt sent ute med julekvelden, men det må man regne med hos folk som er trege av seg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits