Sosialistisk presse


Det hender ofte i dne politiske debatten at pressen blir beskyldt for å være venstrevridd. Dette fordi undersøkelser viser at en god del journalister stemmer SV. Dette er selvfølgelig et argument blant kristen konservative hver eneste gang de finner noe kritikk mot Israel i enten NRK eller avis.
Selvfølgelig er dette latterlig, men enkelte deler av kritikken kan jeg faktisk forstå. Venstresidene r godt representert i media og det gir ofte ganske interessante utslag. La meg at for meg noen eksempler.
Mens Stoltenberg sin behandling av Jageland var meget rolig ble debatten om hvorvidt Sponheim slått opp i stor stil. Bråk i den borgerlige leir ser ut til å være langt mer inntresant en bråk i den røde leir. Uansett om det gjelder leder, parti eller regjerings konflikter.
Uansett mener jeg at mange også bommer i en del av kritikken mot media. Det å bruke ordet venstrevridd blir brukt ofte når man ikke kan begrunne noe som helst. Dette har jeg selv gjennomlevd i denne bloggen hver gang målmannen eller Arild Holta får mensen.
Uansett bør en del personer på høyresiden stille seg et meget enkelt spørsmål; nemlig hvorfor er det slik+ Det er ingenting som hindrer verken folk fra frp eller høyre fra å jobbe som journalister. Nå kan det hende at en slik jobb ikke er særlig fristende på grunn av arbeidstid og lønn, men det er jo ingenting som hindrer dem. I tillegge r det jo ikke sosialistene id ette landene som eier mediene?? For å få fremd et budskapet man selv ønsker eller få en annen retning så krever det at man ofrer seg. Da må man kanskje ofre den fete lønnen og det store huset man ellers kunne ah fått hvis man kun fulgte pengene når man er ute etter en jobb.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits