Norge minner meg om det gamle Øst-Europa

Stein Erik Hagen mener politikerne blander seg inn i altfor mye.

Dette kom ikke som noen stor overaskelse, men når jeg tittet lenger den i saken så fant jeg noe morsomt. Han sier blandt annet: Høyre-sympatisøren Hagen savner også Einar Gerhardsen.
Denne logikken forstå ikke jeg? Var det mindere innblanding fra staten under Herhardsen? Er det det gode gamle overvåkningrregimet til Håkon Lie han savner?
Noen forstår logikken her?

4 kommentarer

olab

08.01.2008 kl.15:28

Tror du Stein Erik Hagen forstår sin egen argumantasjon? Har ellers vanskelig for å forstå hvorfor han og Olav Thon ønsker å fremstå som noen som trenger medfølelse på grunn av sin rikdom. For begge har det jo gått sånn rimelig greit den tiden de har holdt på i Norge, eller?

Trond

08.01.2008 kl.15:33

Skulle tro det, men uannsett det jeg lurer på er hvorfor han klager på enaktivog ser opp til personen som drev en enda mer aktiv stat.

Konrad

09.01.2008 kl.17:45

Hagen snakker vel ut fra egeninteresse, altså pengene sine. Tenk om han til og med må begynne å betale skatt? Uffamej.

På den annen side har han ett poeng, ikke når det gjelder skatt, men når det gjelder ad-hoc statlig aktivisme, dette er usunt.

Trond

09.01.2008 kl.20:18

Jo det kan jeg være enig i, men da bbør man vel ikke savne Gerhardsen

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits