Artighet fra Kristenblogg

Vanligvis kommenterer jeg ikke kommentarer i andre blogger, men denne gangen gjør jeg et aldri så lite untak. At kristenblogg sine stromtropper ikke liker likestilling når det kommer til ekteskap burde ikke komme som en stor overaskelse. Men en av kommentarene der fant jeg allikevel meget morsom. Den kommer fra LDS som elsker den reaksjonære Øyvind Benestad og lyder slik: Frankrike er trolig det eneste landet som hittil har gjort et skikkelig arbeid for å vurdere om en slik lov vil være positiv for fremtidens samfunn. En kommisjon av 30 politikere og fagfolk ble i januar 2005 nedsatt av presidenten i den franske nasjonalforsamlingen. I 2006 konkluderte kommisjonen med at Frankrike ikke bør innføre kjønnsnøytrale ekteskapslover, og at landet heller ikke bør åpne for homofil adopsjon eller kunstig befruktning for lesbiske.
Jeg stusset litt når jeg leste kommentaren av mange grunner.

1: Hvilke grunnlag har Benestad og LDS for å hevde at det er kun Frankrike som har gjort en grundig arrbeid på dette feltet?? Jeg vil gjerne ha bevis fra disse eprosnene som viser at de andre landene osm har innført en slik lov ikke har gjort et grundig arbeid.

2: Er et år et grunndig arbeid?? Vi som har kjempet for denne loven har diskutert og analysert dette i åresvis, men vi blir beskyld for å ikke ha en grundig prosses., men 30 politikkere som har diskutert dette i et år har det??
Det blir bare enklere og enklere å rive i stykker arguemnete til motstanderene av denne loven. Men mest gøy er det når de snubler i sine egne argumenter og gjør jobben for oss.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits