Veggavisen sine ti grunnregler

I noen år har jeg oppservert debattane som foregår på netteavisen sitt debattforum også kalt veggavisen. I noen debatter har jeg til og med deltatt, noe som var en merkelig opplevelse. En debetant lette i sakttelistene for å finne om jeg var en redelig person. Det at jeg hadde hatt liten inntekt i flere år gjorde at han stilte spørsmål rundt meg som person. Selvfølgelig nektet jeg av prinnsipp å svare. Ikke fordi jeg ikke kan redgjøre for meg, men av det faktum at mitt er pivatliv er privat. Jeg trenger ikke å redgjøre for verken min økonomi eller  ni år yngere kjæreste
Det ser ut til at veggavisen tiltrekker en rekke utrolige personligheter som føler seg utrolig vel av å kunne leke sammen. Kommer du med en såkalt PK kommentar får du fort idot pass påskrevet. Forsøker du å ta en av de andre debatantene sakelig så kan du bare tenke deg hva du får i retur.
Her er de ti reglene man skal følge får å bli godtatt i forumt og ikke være PK.

1: Alle muslimer er krimennelle

2: Muslimer voldtar mer en folk flest

3: De etablerte har alltid forfulgt og trakkasert frp.

4: Carl I Hagen er en av tidenes største statsmenn. Å påstå noe annet er pk, uvitenhet eller mobbing.

5: Svindlen i Taxinæringen er Islam og muslimer sin moral sin skyld. Det at den samme svindelen har foregått i like stor grad når nordmenn dominerte bransjen er et PK argument.

6: Terje Søviknes er en stor mann. Nasjonal media er kun ute etter han fordi han driver den mest velsmurte kommunen i Norge.

7: Alle på venstresiden er Nazister

8: Kritikk av israel er anti-semitisme ( PK )

9: Liberal innvandringspolitikk er det kun pk og landsvikere som er for.

10: All media som er imot FRP er kjøpt og betalt av sosialistene, pkerene og landsvikerene.

Kunne ha nevnt flere, men nå venter jeg på deres bidrag.

10 kommentarer

Mathias

02.02.2008 kl.19:13

Hva menes med PK?

Mads

02.02.2008 kl.20:00

Politisk korrekt. Eg skreiv litt om det for ei stund sida, http://www.fostad.net/mads/politisk-ukorrekt , og fantastiske Are Kalvø her: http://www.arekalvo.no/syning.asp?id=534 . Definitivt verdt å lese.

-O.

02.02.2008 kl.20:05

Hehe, jeg regner med at du mener din ni år yngre kjæreste, ikke din 9-årige kjæreste...hun er vel faktisk 23, husker jeg ikke feil. Hils henne ellers - så håper jeg dere har det bra, og anbefaler deg å ikke legge noen planer 12. juli i år...;-)

Konrad

02.02.2008 kl.23:11

Der tar du Veggavisen-gjengen på kornet. Her er et artig utvalg av skjellsord:- altruistiske banditter- kondisjonerte psykopater- bekvemmeligempatiske luddere- PK-jugend - PK-psykopati- PK-fjols- godhetspsykosen- psykotiske, ferdigprogrammerte, lobofile, hjernevaskede, begrepsforvirrede fjols- unionen av konformisme, sinnelagsetikk, trendy og parasittisme- yrkesparasitter og yrkesjudaser- psykotisk platespiller- PK islamservil dumskap og uvitenhetCarl I Hagen ynder selv å fremstille seg som et offer, en som blir holdt nede og undertrykt. Han har rettnok ikke sluppet inn i regjeringskontorene, men du verden så mye han har sluppet til i media. Han har ikke akkurat blitt ignorert.

Konrad

02.02.2008 kl.23:14

Min favorittfiende Målmannen kjører forøvrig i omtrent samme spor som verstingene på Veggavisen, selv om Målmennene er anstendige nok til å pakke tullpratet inn i litt mer sivilisere vendinger.

Konrad

02.02.2008 kl.23:19

se f.eks. våset Målmannen skriver om "jihad-ingeniører":http://maalmannen.blogspot.com/2008/01/jihad-ingenirar.htmlSnakk om å koke argumenter på en spiker.

Trond

03.02.2008 kl.13:47

Målmannen er som vanlig like sprø som en pakke kjeks. Foresten Konrad du glemte PK papegøye og antipakk.

Konrad

03.02.2008 kl.14:16

Uffda, at jeg kunne glemme to sentrale begreper. :)

Konrad

03.02.2008 kl.16:04

"Det vil i tilfelle bli en svært kort krig ettersom den islamofile PK-elitens maktapparat (Forsvar og politi) vil slåss på muslimenes side. Ingen steder er kravet til politisk korrekt islamofili strengere enn for sharia-gestapistene og jihad-cowboyene i hhv politi og forsvar." (Prithivi om mulig religionskrig i Europa)Skal man le eller gråte?

Trond

03.02.2008 kl.16:25

Jeg gjør begge deler på engang. Takk og pris har jeg et veløfylt barskap hvis det skulle bli for galt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits