Norges mest populære parti

Norges mest populære part

Sist gang jeg sjekket nå var jeg på topp i mest aktive bloggere her på weblogg. Ikke så verst syntes da jeg, men nbår man er nesten arbeidsledig har man mye til alt mulig rart.
Selv om jeg foreløpig er på toppen tar det vel en stund til jeg blir like populær som denne politiske frelseren som fortiden får testoronet her i landet til å gå løpsk.
Så lenge partiet ligger over 30 prosent er det stor jobb og gjøre for sammfunnets borgere.

6 kommentarer

Alf Ivar Tronsmo

12.03.2006 kl.19:16

Har noen av kritikerne av FrP tenkt på at det faktisk er over 30% av norges befolkning som synes FrP faktisk er et fornuftig parti?Man snakker mye om faren ved et stort FrP, og at det er et usunt trekk når FrP er stort.Jeg synes faktisk dette era) fornærmende overfor 30% av de stemmeberettigede i Norgeb) hovmodig overfor sin egen menings betydning.Jeg har stemt FrP for noen år siden, men har de siste årene stemt Høyre. Men for hver tid som de andre partiene øker sin hovmodighet, og ser mer og mer ned på FrP, så finner jeg det mer og mer naturlig å konkludere med at FrP faktisk er det eneste rederlige alternativet.

Trond

12.03.2006 kl.21:19

Ja faktisk det har jeg tenkt over. men fordi et parti er over 30 prosent skal man da slutte å kritisere det?? Er det fornærmende å være uenig med 30 prosent av den norske befolkning??Er det ikke like fornærmende ovenfor de andre 70 prosentene av den norske befolkning at frp hevder seg som de eneste representantene for den nroske folkesjele??Jeg kan ikke snakke for Høyre, men for Venstre og KRF sin del er det ikke på grunn av hovmodighet vi lar være å ta med FRP i et regjeringsalternativ, men fodi den idiologiske grunnlinjen er meget forskellig. Skal vi som tilhører andre partier endre politikk fordi frpere føler seg fornærmet??Jeg ser ikke end på FRP, jeg syntes bare at politikken deres er meget gal og de ideene ønsker jeg å bekjempe. det er ikke arrogane det er politikk.

Alf Ivar Tronsmo

12.03.2006 kl.21:33

Jeg mente heller ikke det. Jeg mente bare at den hetsen som rammer FrP og deres velgere i realiteten er en hets av 30% av de stemmeberettigede i Norge. Jeg mener heller ikke at du har drevet en spesiell grov hets, selv om bildet i seg selv er... *Kremt* "noe spesielt".Jeg mener bare at de av oss som velger å stemme på FrP svært ofte blir stemplet på en helt annen måte enn folk fra f.eks. den ytterste venstre fløy. Jeg har ofte undret hvorfor. Men som sagt i mitt forrige svar: Jeg har i mange år stemt anderledes, men ved neste valg ser jeg ikke bort fra at jeg velger FrP.

Conad

12.03.2006 kl.22:16

Men når FrP driver hets er det bare sånn det skal være? FrP'ere må tåle å bli angrepet på samme måte som de selv angriper andre - selvom de har 30% oppslutning. Kanskje ikke minst da....Bildet her er som nevnt noe spesielt - men brosjyra om "innvandring og kriminalitet" FrP delte ut under valgkampen var vel også noe spesiell? Når "samme mynt" gjør vondt er det kanskje på tide å tenke litt?

Trond

12.03.2006 kl.23:34

Alf Ivar da jeg håper at du forstå at jegg ikke tilhører ytterste venstrefløy. Hvor stor er ytterste venstre fløy egentlig. Knapt en prosent som klarer å gjøre mye ut av seg selv. Hva med hvordan FRPere har stemplt alt fra Finmarkinger, alemødre, muslimer osvUnder valget i 2001 beskyldte Hagen Bondevik for å være skyldig i voldtekt på norske kvinner fordi han var for en liberal innvandringspolitikk.Listen er lenger, men det skal jeg komme tilbake til senere.

Mathias

13.03.2006 kl.11:18

Problemet er ikke at de er over 30 %, men at mesteparten av alle de andre partiene er veldig uenig med Frp, med unntak av Høyre. Tidligere har faktisk det vært mer enighet i politikken enn det virker i dag.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits