Politimann handler i FRP-ånd

Politimannen i Eidskog utøver sitt yrke i det han selv kaller «god Frp-ånd»: Liberal til våpen, for høyere fart og utvisning av utlendinger.

Selvfløgelig føler denne stakkars FRPeren seg missforstått. Det er utrolig hvordan FRpere alltid føler seg missfortstått hver eneste gang de blir tatt med buksene nede. Det er jo selvfølgelig den fæle venstrevridde mediaen her i Norge som gjør det vondt og vanskelig for de stakkarsene som kun opptrer på vegne av folk flest.
Uannsett er jeg meget imponert over prioriteringende, men jeg er ikke overasket. Utledninger kan føre til mer kriminaitet defor må man få dem ut.Våpen er helt greit derfor bør vi heller være mer liberale med våpenlisens??
Liberalt vil jeg ikke kalle dette, men heller typisk frp. Når det skal lages en film om frp sin plass i historien så er det dumt at tilbake til fremtiden allerede er brukt opp.

4 kommentarer

Konrad

26.02.2008 kl.00:56

Her mangler det noe, eller?

Trond

26.02.2008 kl.02:06

Opps, noe hade detti ut, men her er det på plass.

Konrad

26.02.2008 kl.15:05

Makan. At politiet er høyrevridd visste vi fra før, men dette er for dumt. Klarer ikke politimestrene og Killengren å hamle opp med slike?

Trond

26.02.2008 kl.19:39

Kremt. Ja vi så jo det i den berømte kvelingssaken.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits