Carl I. Hagens infame tale hos Levende OrdHer er eksemplet på hvorfor FRP aldri kan sitte i regjering med Venstre. Se her hvordan han driter ut det norske folk med sin vanlige galskap. Jeg skammet meg over å være norsk når jeg så dette her.
Dette er bare et lite utdra, men verre er det.

11 kommentarer

Alf Ivar

26.02.2008 kl.00:37

Hagen er en ekspert i å si de rette tingene til rett tid. Han har selvsagt noen poenger når han snakker om barnesoldater og heder og ære som følger med det å bli en martyr.Dette er i all hovedsak ting som foregår i islamsk krigføring. Men der i fra og til å si at dette er islamske verdier.... Det er selvsagt feil. Det er muslimske lederes fanatiske tolking av Koranen vi ser. Ikke islamske påbud om hverken det ene eller det andre.La meg sitere fra Koranen: "De som tror (på Koranen), og de som følger jødisk tro, de kristne og sabèerne - ja, alle som tror på Gud og Den siste dagen og gjør det som er rett, skal få sin belønning fra Herren! De skal ikke frykte eller sørge. (2,62)"Hagen kritiserer muslimsk krigføring, men bommer på begrepene. Han snakker om islam når det korrekte ville vært muslimske ledere.

Trond

26.02.2008 kl.02:10

Men å påstå at alle unger som blir drept i den palestinske kampen er pallestinerenes egen skuyld og at Cnn og NRK nærmest er forædere

er meget drøyt spør du meg.

Mathias

26.02.2008 kl.06:42

Jeg får håpe at Venstre og Sponheim ikke hiver sine prinsipper på bosshaugen i sin iver etter makt. For meg fremstår en regjering der FRP deltar det desidert mest ugustige scenario, bortsett fra en ren FRP regjering.

Trond

26.02.2008 kl.12:04

Nei det kan du ta det helt med ro. Etter de siste miljøutspillene deres har tonen blitt enda kjørligere ennd et den allerede var.

Konrad

26.02.2008 kl.13:53

Enhver god løgn har et element av sannhet. Noen palestinske grupper bruker bevisst barn for å skape sympati og gjøre det vanskeligere for IDF å bruke brutale metoder, særlig når TV-kamerane er på plass. Han har også rett i at de rike oljeonklene i Saudi-A. sponser familiene til selvmordsbombere.MEN: 1) dette unnskylder ikke IDFs brutale metoder2) det er absurd å generalisere dette til "muslimer" (Hitler brukte også barnesoldater, men ingen vil finne på å generalisere dette til "kristne")Blant selvmordsbombere er det forresten også kristne og en stor del av palestinske selvmordsbomberne har sekulære motiv.

Trond

26.02.2008 kl.14:31

At noen gjør det er en vessentlig forskjell fra å si at alle gjør det. Det i tillegg å påstå at når Cnn og nrk viser det bildet hagen ikke liker så er det anti israelsk.For en stund tilbake så refererte jeg til hva norsk folkehjelp hadde sett i situasjonen. Da fikk jeg til svar frra en kristen konservativ dame at norsk folkehjelp var om sosialistisk. Som om det skulle være et argument.

Konrad

26.02.2008 kl.14:44

Det er et snev av sannhet i Hagens poeng at NRK er anti-israelsk. NRK har de siste 15-20 årene hatt en lett slagside ved at fremhever skadene Israel forvolder og mistenkeliggjør Israels politikk, samtidig som nedtoner f.eks. konsekvenser for Israels sivilbefolkning (intern flyktninger, frykt, etc). Amerikansk TV har stort sett slagside andre veien.

Trond

26.02.2008 kl.14:50

Jeg kan være enig i det faktum at utenriksnyhetene til nrk og resten av norsk emdia er ræva i utgangspunktet. Sakene r den at hver eneste nyhet som komemr om israelske overgrep blitr latterliggjort av Hagens og hans jugent. All kritikk mot Israel er ifølgeham anti-israelsk.

Konrad

26.02.2008 kl.16:04

Ja det er opplagt tull. Kritikken mot Israel er ofte berettiget og reportasjene er jo ikke løgn.

Kristian

08.09.2008 kl.03:12

Huff... Dette er bare trist! At folk kan sitte å le av dette!

Trond

08.09.2008 kl.03:41

Utrolig nok, men bildene lyver ikke. Desverre

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits