Vil ikke selge til innvandrere

Det er vanskelig for innvandrere å få kjøpt eiendommer til tross for at de legger inn høyeste bud.

Hvor er FRP og alle de andre som til stadighet skriker om integrering?? Det viser seg også at en del innvandrere sliter med å få jobb fordi de har et navn som kan knyttes til midtøsten.
Jeg ser ingen fra verken Human Right Service, FRP eller kristenblogg for den saks skyld som klager nå. Lurer på hvorfor?

4 kommentarer

Konrad

26.02.2008 kl.13:46

Human Rights S.? Nå må du gi deg! Det er ingen (absolutt ingen) menneskerett å kjøpe eiendom. Derimot er det en menneskerett å bli nektet å gå med hijab, for det har Hege Storeorakel bestemt.

Trond

26.02.2008 kl.13:48

Ingen menneskerett nei, men er det bra for samfunnet at menneskers diskrimineres på denne måten.

Konrad

26.02.2008 kl.14:36

Helt klart, på denne måten kan vi holde de pene strøkene frie for folk med etternavn som er umulig å stave korrekt og som dessuten går i "kirken" på fredager.

Konrad

26.02.2008 kl.15:48

Storhaug kritiserer Aftenposten for at en muslim får boltre seg på avisens kronikkplass.Storhaug sier: islam = nazisme.Dama er hakke gal.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits