Hva med forskningen nå?

Nordisk nettverkfor ( det hetrofile ) ekteskapet, morfarnbarn og flere ndre religiøst konservative har i en lang stund klaget over at det ikke er forsket nok på konsekvensene at den nye ekteskapsloven. Da finenr jeg det særdeles rart at de ikke reagerte politimann Asbjørn Skånland som hevdet at den nye loven ville føre til mer kriminalitet.
Hvorfor kommer dere ikke med en en enste kommentar og forskningtstall når det gjelder denne latterlige påstanden?? kan det hende at påstanden er like latterlig som allle de andre argumentene dere har? Eller er det slik at så lenge argumenter sier det dere vil så unlater dere å avise dem uannsett hvor løgnaktige de er?
Målmannen er selvfølgelig enig, men jeg oppfordrer også han til å komme med beviser som kan understøtte hans argumeneter. Det å hate homofili er ikke det samme som at Asbjørn Skånland har et godt begrunnede meninger herr målmann.

2 kommentarer

Konrad

03.03.2008 kl.21:58

Dette er veldig enkelt, kjære Trond, konklusjoner man er enig i kan godt bygge på luft (tull, løgn og fanteri), no problem. Konklusjoner man er *uenig* i kan underbygges opp ad vegge og nedad stolpe, likevel vil man være skeptisk.Dette kalles politikk.

Trond

03.03.2008 kl.22:30

Du har så rett.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits