INGEN FORTJENER HATBREV

I norge i dag kan man lese dette: Ønsker dere alt vondt, smerte og lidelse. - Jeg vet hvor du bor. Jeg kommer til å bryte meg inn hos deg om natten og skambanke deg. - Hitler ville utvilsomt vært glad for å ha deg som venn. - Jeg håper dere alle brenner i helvete, kristenortodokse jævler. - Jeg ønsker dere alt vondt, smerte og lidelse.

Dette er et brev som mottsanderen av likestilling melllom homofile og hetrofile Øyvind Benestad har fått. Jeg kan ikke annet enn å utykke avsky for en slik handling. Å sende trusselbrev er uannsett en handling ingen bør vedkjenne seg enten de er imot likestilling av ekteskapsloven eller for.
Men så nedover i artikkelen setter Benestad igang med det samme gamle våpset. Grunnen til at han gikk ut med dette var jo at de fæle mottsanderene hans hadde gjort det samme. jaja nok om det, men det utrolige er hva han sier om magnhild Kleppe og opplsagene angååpende henne. Han sier: Hun lar seg bruke til noe jeg ikke helt vet om hun er enig i, og det synes eg er trist, sier Benestad.

Hun lar seg bruke?? Hvordan i helvete vet han det? Det at Kleppe endelig har begynt å tenke fornuftig og ikke latt seg påvirke av bedehushelvete i dette landet er noe man burde appludre. Herr Benestad det har seg faktisk slik at mennesker kan ombestemme seg ved egen hjelp og det er ikkke nødvendigvis slik at de lar seg verken presse eller bruke.

jeg gleder meg mer og mer tiul den dagen loven endelig blir vedtatt. Da skal jeg sprette en flaske med god portvin som jeg har liggende i skapet.

3 kommentarer

Konrad

04.03.2008 kl.15:12

Kleppa lar seg sikkert bruke av den store gigantiske homokonspirasjonen.

Trond

05.03.2008 kl.14:43

Å nå skal hun innfisere alle bedehusene i norge. Halleluja

Konrad

07.03.2008 kl.22:24

Trond, sjekk denne:http://konradstankesmie.blogspot.com/2008/03/norske-judaser.html

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits