Kvinne trakkaserings gruppen Ottar

Jeg finner en utrolig ting med denne lille latterlige sekten og det er at de for det første får så stor presseomtale og for det andre for muligheten til å få så bstor definisjonsmakt. dette er en liten sekt som stort sett stempler alle som er uenige med dem som fiender av kvinnesaken, uansett om de er kvinner eller menn. Bare deres syn er poritivt, men alle andre er noen jævla horekunder, mannesvin, undertrykekre og det verste av alt kapitalister. De driver snart 8 mars arrangamentet her i bergen alene. Ikke fordi de har noen stor oppsluttning, men fordi alle andre finner de håpløs latterlige og gidder ikke å innvestere verken tid eller ressurser på dem.
Jeg har latt være å kommentere gruppen før, men nå på kvinnedagen gjør jeg det fordi de til de grader har klart å drite seg ut i nasjonal media.
Kronprinnsese Mette Martit har besøkt Pro-senteret i oslo noe som får Ottar til å se rødt. Det å faktisk besøke og snakke med de kvinner som driver med prostitusjon burde man spare seg for, man bør heller tilbe Ottar sin ovenfra og ned tankegang. Ikke kom å tro at du vet hva du selv vil og føler fordi den jobben er Ottar sin til å definere.
Jeg syntes at Ottar burde ta turen ned til Pro-Senteret selv og faktisk forsøke å sankke med de menneskene de selv hevder å kjempe for. Skrivebord radikalisme og blind rød fanatisme funker dårlig hvis man vil bedre likestillingen i dette samfunnet.
En stor bukett til Mette Marit
En kaktus opp der sola aldri skinner til Kvinnegruppen Ottar.

2 kommentarer

Konrad

08.03.2008 kl.18:13

Kaktus...? Skarp i dag, Trond. Dog med rette!Ottar har en forferdelig logikk.

Trond

08.03.2008 kl.22:00

Skarp som et knivblad, tøffere en toget og råere enn biff.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits