Sos Rasisme med humor

Sos Rasisme med humor

ERr ikke alltid enig med virkemidlene deres, men humor har de av og til. Dette bildet her vil nok gi Car Ivar mareritt i åresvis fremover.

4 kommentarer

Elisabeth

13.05.2006 kl.12:26

Det var jo disse jeg så på slottsbalkongen i fjor da de kongelige fikk krampe i armene og måtte inn og hvile litt!

Trond

13.05.2006 kl.13:43

En dag vil du seg stå der med mitt egent harem

elvis bling laden

13.05.2006 kl.14:25

Jeg likte den også. Litt overraskende med dobbeltsidig annonse for 17. Mai for alle, synes jeg. Det er alltid alt for trangt på Cuba likkavæl, uansett hvem de måtte finne på å booke, tror jeg. 17 Mai for alle er også en suksesshistorie som har forandra (litt) av åssen vi ser på 17. Mai feiringa. Feiringa er relativt inkluderende og ikke så rasistisk som.. Den kunne vært.. 17 Mai for alle passer vel ganske godt inn i åssen 17 Mai har vært feira siden wergelands tid, uten alt for mye høyt-på-strå hvitsnipper eller militærparader, men barn i bunader og fulle russ. Svarte og hvite - sammen blir vi drita!

Trond

13.05.2006 kl.20:33

Trro Wergland hadde elsket den form for 17 mai feiring. Her i Bergen pleier en gjeng afrikanere og ha 17 mai fest med rytmer og annen fargerik musikk.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits