På tide med en pause

pause

Det er nå ca 3 år siden jeg staret med blogging. En del poster har kommet til og en del kommentarer. Kjeft og ros har jeg fått om hverandre.
Jeg føler nå at jeg nå har kommet til det punktet at jeg trenger en liten pause fra all bloggingen. Både i denne bloggen og de andre jeg driver. Jeg trenger tid til å legge løpet viderepluss at jeg ønsker å oppgradere en del ting. En del skuffer skal også tømmes så det tar tid.
Dette blir derfor den siste posten på en liten stund, men fordi som er glade eller lei seg kan jeg betrygge at jeg komemr tilbake. Og da er det No more MR Nice Guy.
Jeg kommer til å svare på kommentarer som kommer inn selv om jeg har pause. Forlsag til linker, ting jeg burde gjøre med blogging og generelle ønsker er hjertelig velkommne.
I Be back.

3 kommentarer

Kjellemann

12.03.2008 kl.18:09

Veldig godt at du lover å komme tilbake ;-) Du vil bli savnet! Håper du gir litt lyd fra deg nå og da da.. Take care!

Martin

12.03.2008 kl.20:11

Lykke til med ryddingen og bloggen videre når du kommer tilbake, Trond =)

Nicolas

13.03.2008 kl.12:54

Jeg synes du burde bruke noen kroner på å få deg blogg på eget domene, jeg. Når du kommer tilbake, altså. Når man bruker såpass mye tid som du gjør på blogging, har man gjort seg fortjent til det

:)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits