Al-Qaida vil feire dersom Obama vinner

Militante islamister vil danse i gatene dersom demokraten Barack Obama vinner presidentvalget i USA, sier Steve King som sitter i Kongressen for republikanerne.

Går det virkelig an?? I mangel på kretivitet og argumenter blir slik retorikk bruk. Også av rikstullingen under navnet Målmannen.

Argumentene er slåpende bare hør her Steve King sier: De vil danse i gatene som følge av mellomnavnet hans.
Hva?? Tenk dere et scenario der ny nazister har en leder som Trond. Tenk da hvis jeg tilfeldigvis ble valg til norges statsminister, tror dere da at nazistene ville juble?
Fordi personer har et navn så er det heller tvilsomt at de står for den samme politikken. Jeg tror det faktisk finnes mennesker med hjerne i denne verden som heter Lars-Toralf eller har etternavnet Storstran.

2 kommentarer

Konrad

07.04.2008 kl.13:54

Hva het torturisten Rinnan til fornavn? Joda, Henry. Det sier det meste om all verdens Henryer.Glem ikke at Obama bare er en bokstav unna Osama. Skremmende, i følge S. King og Målmannen, i det minste.

Trond

07.04.2008 kl.16:41

Vel hva skal man da si om Henry Kissinger? Målmannen heter jo Lars uten sammenligning til store sol fra Ulvik.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits