No more Mr. Nice Guy

Jeg er ikke en blant elitebloggerene i denne såkalteverden og det er jeg faktisk meget tilfreds med. Jeg trenger ingen medalje eller medlemskap i en inntern klubb.
Når eg nå tolk en pause var det for å tenke gjennom hvordan jeg ville gjøre tingene fremover. Skal jeg bli snillere og fortelle om livet mitt?? Gi kvasifilosofiske bidrag bidrag som vil føre til mange kommentarer og flere personer som linker til meg?
Skulle jeg bli mildere i tonen og komme med lange sakelige akademiske innlegg?
Nei faen heller, jeg gjør det jeg alltid har gjort bare enda mer brutalt.
Så la meg fortelle dere litt om oppdateringene her i systemet mitt.

Tronds orakel: Her har jeg laget tre nye kategorier.
- Likestlling og kjønnskamp. Selvfølgelig må jo også jeg delta i denne debatten, hvorfor skulle jeg ikke det?
- Brev: For en lang tid tilbake ga Torbjørn Jageland en bok ut med brev. Vel nå tenkte jeg at jeg skulle skrive mine egne brev til de jeg liker og de jeg ikke liker så godt. Jeg bruker ikke posten, men denne bloggen.
- Videoblogg: Joda hvorfor ikke? Når jeg først får meg et videokammera, så må jeg benytte denne muligheten

Anti-Konservativ forum:
Vel hva skal jeg si. Dette prosjektet som til stadighet hatt ulike gjester, men som nå stort sett drives av meg alene. Men dette barnet har blitt en hjertebarn. Lurer dere på hvorfor så les kristenblogg, Norge i Dag, Dagen pluss bloggene til ulike glade halleluja gutter. Jeg kommer til å endre designet på den etterhvert, men utenom det kommer den til å stå som den er. Litt slemmere kommer den nok til å bli.

Livets glade Gutter:
Hoho her er det stedet jeg slipepr å leke politikker og orakel. Den har ligget stille en stund, men nå kommer den tilbake for fullt. Mange nye filmanmeldes, bilder og diverse annen snacks. Jeg trenger ikke å si mer. Vent å se

The Pro-choise anti-Bush Action Center:

Startet i frustrasjon, men etterhvert blitt et kjært barn. Denne bloggen nedlegges den dagen Bush går av. rettere sagt den dagen bli den omskapt til noe helt annet. Jo forresten så skapte jeg en egen kategori til Jon MC Cain. Slutt å publisere alle dissse filmene og bildene sier enkelte. Kyss dere dere der sola aldri skinner sier nå jeg.

Travels, Perspectives and Reflections

Bilder og atter bilder.

Totalt: Jeg har fått litt kritkk fpår at jeg har lagt ut alt for mye filmklipp, det kommer nå til å bli en endring på. jeg kommer heller til å legge dem i youtube-kanalen min. I likhet med mye annet slik som selvproduserte filmer.
Jge liker Mulitply så godt at jeg har her laget en egen siden kalt Liberal Untied. Liker du Bill Maher så finner du snart alle episodene hans her. Nye legger jeg opp hele tiden + mye annet snacks.
Hjemmesiden min er min portal til alt og endrer seg sakte men sikker underveis. Vel nå begynne jeg å bli lei av å skrive, så vil dere følge med på oppdateringer så sjekk denne siden her jeg har laget. En enkel og grei feed som gjør det enkelt å følge med.
Så hvorfor gjøre det på denne måten? Fordi det er slik jeg er.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits