Produser Tibet skjortene igjen


img45578t


I 1996 skjedde det noe helt spessielt. Da ble det kriminelt å gå med en T skjorte som viste solidaritet med Tibet i anneldning at den kinesiske diktatoren var på statsbesøk.  Dette var første gang siden andre verdenskrig dette skjedde og ikke akkurat det Arbeiderpartiet vil at deres såkalte kjære landsmoder skal huskes for. Min resepkt for Gro er derfor like høy som den respekten jeg har får Håkon Lie. At arbedierpartiet ikke er mer skeptiske til sine idoler er meg en gåte.
Uannsett så mener jeg at denne skjorten nå må reproduseres på grunn av OL i Kina. På skjorten bør noen ekstra ord være skrevt , nemlig vi glemmer deg ikke Gro. Så får vi se hva politiet og den rød-grønne regjeringen gjør denne gangen.

 Les også Liberaleren sine glimmerende innlegg om Tibet.

Skriv også under på dette oppropet.

10 kommentarer

Mathias

30.03.2008 kl.19:46

Når det gjelder boikott av OL er jeg helt uenig med deg. Du husker kanskje boikotten av Moskva OL i 1980 i protest mot Sovjetunionens innmarsj i Afghanistan 25. desember 1979. Trakk Sovjet seg ut av Afghanistan av den grunn. Nei! OL i Kina er derimot en gylden anledning for statsledere fra vestlige demokratier å snakke med kineserne om menneskerettigheter og lignene. Blir Norge hjemme, mister vi denne sjansen. Jeg sier definitivt nei til boikott av OL.

Trond

30.03.2008 kl.19:51er sitruasjonen litt enderledes enn det den var i 1980. Vi har nå langt emr friere medier og internett, noe man ikke hadde den gangen. Å snakke emd kineserene er stort det eneste vi har gjrot. De gir banke blaffenb og fortsatetter sin dikatur linje fordet de vet at det får ingen konsekvenser. Nå gir vi de den samme gyldne muligheten som Tyskland hadde i berlin i 1936

Konrad

31.03.2008 kl.19:36

Er det virkelig tilfelle at Gro HB forbød T-skjorter med kritikk av Kina?? I Norge? Dette har gått meg hus forbi, ikke at jeg har noe respekt for GHB, men dette blir nok en skrape i hennes ettermæle.Hva om Samlingsregjeringen av 1935 hadde forbudt T-skjorter som uttrykte sympati med jødene? Det skulle tatt seg, sånn i ettertid i allefall.

Trond

31.03.2008 kl.21:58

Der er faktisk ikke fleip. Politiet kom seg innn på ventres hus også nård e fant ut at det sto en banner på taket der. En av de emst merkeligste dagene i moderne norsk historie.

Konrad

01.04.2008 kl.01:07

Helt utrolig. At jeg ikke fikk med meg det. OK, greit at de ikke tillater demonstrasjoner i samme gaten som statsbesøket bor, men det får være grenser. Ligner britiske tilstander, der har de noen tildels absurde regler.Vi trenger definitivt et liberalt parti i Norge, Sponheim er ikke liberal nok etter min smak. Sorry. Kanskje ikke Clemet heller.

Trond

01.04.2008 kl.01:15

Følg den linken jeg la med til artikklene i Liberaleren. Pleym har skrevet om saken meget bra. Venstre er nok dte mest liberale du finner. jeg gleder emg til å se neste forslag til stortingsprogram som garantert går i en enda mer liberal retning

Konrad

01.04.2008 kl.18:06

Venstre er nok det mest liberale, men ikke liberalt nok, og da mener jeg ikke nødvendigvis fri hasj og slikt, men klassiske liberale tema som rettssikkerhet, privatlivets fred, eiendosmrett, ytringsfrihet, beskyttelse av individet, beskyttelse av minoriteter, etc "Terrorloven" som Dørum vil ha gjennom etter 11/9 viser at selv Venstre ikke er til å stole på.Du som er i Venstre får hilse Sponheim & Co og si at det er mange som i frustrasjon over mangel på liberale partier vandrer hit og dit.

Trond

01.04.2008 kl.18:21

Jeg er enig med deg at terrorloven var en stygg ripoe i lakken. Dørum fikk voldsomt kritikk internt i partriet og måtte gå tilbake på en rekke ting. Nå i ettertid viser det seg at det hele var en utrolig stygg feil gjort i et tilfelle av ubergunnet frykt. Håper ikke dette skremmer liberale fra å stemme oss i fremtiden. Uannsett er det mange beinharde liberale på vei frem i partiet så du og andree frusterte liberale vil få mye å glede seg over i fremtiden.

Konrad

01.04.2008 kl.19:17

Godt. Vi lever i håpet, men tar ingenting for gitt.Mellom oss sagt (hihi): De viktigste liberale stemmene finnes dessverre ikke i politikken. Vi har to gode liberale aviser: DN og Morgenbladet. Aftenposten under Åmås har også blitt bra. De beste frie stemmene finnes faktisk i bloggsfæren, Voxog Sissel er utmerkede eksempler, Vampus er også en favoritt selv om hun (mellom oss sagt) har noen uinteressante H/Frp impulser (ikke noe galt sagt om damen ellers).Liberaleren er også bra, men også der er innslag "lavere skatter" og annet liksom-liberalt stoff (dette handler ikke om 27% vs 32 %). Rustads Document.no er også en uavhengig stemme, men ikke Venstre-liberal. Sånn, da har dere i Venstre noen hint fra folkedypet. Kanskje der bør forsøke å knekke Venstre-koden.... ;)

Mathias

02.04.2008 kl.00:32

Uansett om situasjonen er forskjellig fra OL i

Moskva i 1980, så vil neppe en boikott ha noen som helst innvirkning på Kina med boiktott fra

lilleputtstaten Norge sommer OL sammenheng. Dette forslaget kommer frem fordi sommer OL berører ikke vår "nasjonale" stolthet, noe vinter OL til de grader gjør.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits