Se på siste krampetrekkning

12 april skal organisasjonen mot likeverdig og likestilling av ekteskapet med Øyvind Benestad ha en marsj i Oslo. Jeg oppfordrer alle til å ta en titt på dette merkelige fenomenet som ennnå ikke har forstått det faktum at tiden deres er forbi. Å se på dette blir som å gå på museum å se på foslier av dinosauruser.
De har ikke klart å hoste oppe et eneste sakelig argument for sin sak, ei heller har de klart å frembringe bevis for noen av påstandene ( fantasiene ) sine.
Det jeg faktisk reager mest på er at de sier at de skl demonstere for eksteskapet. De virkelig gjør er jo å demonsterere imot ekteskapet, for sannheten er jo at nekter folk å gifte seg. Trodde det var en lov mot falsk markedsføring?
Snart er loven en realitet. Fornuften, sannheten og kjærlighetenb vant til slutt mot latterligheten, falskheten og diskrimineringen.

4 kommentarer

Martin

06.04.2008 kl.08:42

Hvis dette er siste krampetrekning, hvorfor er det verdt å kommentere da? ;) Da har du jo ingen verdens ting å bekymre deg for.

Trond

06.04.2008 kl.14:28

Helt korekk dtee r intet å bekymre seg for. Men siden dette kan bli en av de siste gangene man får se et slikt komisk opptog så er det jo vært å titte på. Tenk å kunne si til barnabarna: Jeg så de siste

Grumgutten

09.04.2008 kl.09:50

Når du sier det ikke finnes et godt argument for å beholde den ekteskapsloven vi i dag allerede har lyser useriøsiteten og innsikten din kraftig. Selvfølgelig har denne gruppen mange gode argumenter! Selv om man kanskje ikke er enig med sine meningsmotstandere blir det for dumt å si at ikke et av argumentene deres har slagkraft. Det har de så definitivt.Når det gjelder om de har skjønt at loven allerede blir innført vet de nok det. Men her er det snakk om at en ønsker å markere at det som nå skjer ikke har støtte av mange. Det samme skjedde da abortloven ble innført, og 14 000 mennesker vandret gjennom Karl Johan. Dette blir husket, selv om slaget var "tapt". Det handler om å markere motstand. De markerer for det ekteskapet som er i dag, og som er rettningsgivende i alle land utenatt 3 andre, som har liberalistert slik Norge nå vil. Sier du at alle de som har samme lovgivning som Norge har i dag ikke har noen form for ekteskap, fordi de ikke vier homofile? Meningsytrninger er lov. Motargumenter er lov. Men hold i allefall linjen saklig.... Huff....

Trond

09.04.2008 kl.13:55

Jeg er dea spent på hvilke?? Kom gjerne emd de så skal jeg med glede ta dem fra hvernadre. Jeg har gjort det allerede gjennom en rekke innlegg her, men gjør det gjerne enda en gang for sannhetens skyld. jeg har ikke noe imot at folk holder en masrj eller sørgemarsj som det her er snakk om. Når dte var sankk om abortloven så hadde den ihvertfall en stort engasjament både da og i flere år etter. denne loven har stort sett lit bekjempet av en liten gruppe konservative der Bennestad har sttt for de fleste oppslagene. Det e rikke snakk om markering fir ekteskapet, men nei til likestilling av ekteskapet. det er riktig å bruke dekkende begreper her., Vi som kjemper for denne loven er ikke imot ekteskapet, tvert der imot. Neste gang er du jo hjertyerlig velkommen til å komme med motargumenter istend for å fortelle hvor usakelig jeg er.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits