Vi har det norske folk i ryggen?

mediapressimage

Sier Kinas ambassadør Gao Jian til Dagbladet.no.

Jeg vet ikke fru Gao Jian følge rmed hva som skjer i den virkelig verden eller om hun bare røyker dårlig joint.
Til de som er kritiske kommer hun med denne kommentaren: De er kanskje ute etter å mobbe og ydmyke Kina. Kina har hatt 100 år med mobbing og trakassering fra utenforstående.
Ja minner det dere om unskuyldningende til et parti med navn FRP?

Når hun får spørsmålet om hvorfor mediadekkningen i Europa og Kina om denne saken er så forskjellig så svarer hun dette: Det kommer an på om du ønsker å være forutintatt eller rapportere mer objektivt. Vi har bevis på at det ble gjort ødeleggelser, sier Gao.

Kan det heller ha noe med at enhver som kommer med kritikk i Kina blir arrestert, drept eller forsvinner helt plustelig. Kina er et diktatur som vesten i åresvis har oversett i frykt for å tape penger. Noe som vi fikk erfare når Gro Harlem Brundtland sendte politiet på demonstranter i Oslo i 96.
Det er fortsatt mulig å protsetere. Skriv under her:

2 kommentarer

dnp

09.04.2008 kl.23:37

I denne saken er vi helt på linje. La oss si nei til OL i Kina i 2008 - akkurat som vi burde sagt nei til OL i Tyskland i 1936,

Trond

10.04.2008 kl.01:33

Vel det er jo ikke gærent bare det. Se bare bare på dne nye miljølkampanjen til Al Goore.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits