Twitter er hjernedødt

braindeadcloseup

vel folk la meg medele dere

- Er bortreist kommer snart tilbake
- Er ute og drikker med venner og skal bli stupfull
- Sitter å leker med meg selv kommer snart
- Driver med amsse spennende ting og tar snart over verden
- orgsmekurseyt ble avlyst fordi ingen kom

Jepp folkens dette var en kort demonstarsjon over det enkelte hevder skal bli en konkurent til Facebook, nemlig den mest hjernedøde tjenesten på lenge ved navn Twitter. Så vil enkelte hevde et denne tjenesten vil overta for facebookok noe jeg tviler sterkt på. Det har heller ikke vært mangel på eksperter i bloggverden som har kommet med utalleser om de fanatsiske mulighetne dette har.
La meg si det meget klart, og det er at dette er noe av det mest menigsløse og hjernedøde av internett tjenester jeg noensinne har sett. Her skal man sitte å skrive korte tekstmedlinger og så kan man abonere på alle andre sine. Hvorfor? Jeg har verken behov for å fortelle mennesker hva jeg driver med 24 timer i døgnet. Kommer det ikke ne post i en av bloggene mine så betyr det at jegiikke er veed datatmaskinen og lever et sosialt liv blandt mine venner av kjøtt og blod.

Har vi blitt så desperate at vi må vite hva våre venner driver emd 24 timer i døgnet? Har man noen gang hørt om sms?
Så vil enkelte nå si: men Trond da ikke vær så useriøs, vi som deltar på ulike nerde samlinger er jo dette en kjempefin måte å kommunisere med folk på.
Pissepreik! vil jeg vite noe fra en slik messeså håper jeg at dere har mer å medele enn en melding 140 tegn.
Man klager på at media har blitt så enkel i de siste årene, ja gjett hvorfor. Folket følger nå med som en stor saueflokk og lar seg blende av lyset.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits