Likestilling eller maktovertagelse

Jeg har nå lyst å starte med Tv serie som viser hvordan verden egentlig burde være. Den skal handle om en hvit mann og hans familie. Denne mannen er en skikkelig solidarisk mann og spanderer selvfølgelig hushjelp som kan avlaste sin kone slik at hun er sprek nok til å gjøre ekteskapets plikter når mannen skulle ønske det.

At mannen var huset smarteste var var en selvfølge og både hans kone og barn satt pris på hans gode råd og omtanke. Det gjorde selvfølgelig også det svarte paret som bodde i nabohuset.

Hadde jeg laget en slik serie hadde jeg nok allerede blitt stoppet ved piloten. Hvorfor? Fordi det er ikke slik verden er og det er jo ikke morsomt. Alle vet jo at skal man lage en serie etter god takt og tone så skal mannen være litt småfeit og dum, mens kvinnens kal være vakker og smart.

Begrunnelse er jo at mannen har fått viljen sin i så mange år at nå er det kvinnens tur til å sette dagsorden. Så moralen til en del feminister er følgende: La oss ta alle menns maktposisjoner og la dem få svi. Er dette likestilling??

Men det finnes jo undersøkelser som bekrefter sannheten. Kvinner lever lenger enn menn, flere tar høyere utdannelse og sist men ikke minst de har mer avanserte seksuelle fantasier enn oss. Raseforskning viste i sin tid at svarte hadde evner til å utvikle seg også. Denne forskningen var gjort av gode mennesker den også, men får lite gehør i dag.

Jeg ønsker å summere dette opp til noen spørsmål som jeg ønsker svar på.


1: Er det likestilling man ønsker eller bare å snu pendelen??


2: Hvorfor er det riktig å kristisere menns interesser, mens det er ikke er riktig å gjøre det samme mot kvinner?


3: Hvorfor lar man fortsatt en igjen reaksjonære venstreradikale feminister fortsatt få lov til å sette en standard i debatt der deres kunnskapfelt er ganske lavt??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits