Miljø Hysteri

saveus

 

Frp og enkelte deler av høyresiden ut til å gå et felles ærend for tiden, nemlig å stemple miljøvernere som hysteriske. Det er hyggelig å vite at FRP og enkelte på høyresiden derimot er rasjonelle i forhold til alle oss andre som kun lar oss hjernevaske av propaganda. Det morsomste med det hele er at mange av de samme personene som nå snakker om miljø hysteri er de samme personene som ble totalt hysteriske etter 9/11. Da hadde plutselig hele verden endret seg sa de, men sannheten var jo bare at resten av verden hadde kommet til oss. Den gangen ble det ikke kalt hysteri, men nødvendige tiltak i en tid med krig.

Når det er sagt så er den ting som jeg finner morsomt og det er at hele miljødebatten kun dreier seg om global oppvarming og hvorvidt dette er sant eller ikke. Co 2 utslipp og andre utslipp fra industri og biler har jo også en annen effekt. Dette kan man tydlig se på gamle byggverk i Hellas som er i ferd med å gå i oppløsning pluss det gir mennesker som puster inn all dritten i byene visse helseproblemer. La meg spørre alle dere som kaller miljøvernere for hysterikere disse spørsmål som ikke har noe med spørsmålet om global oppvarming å gjøre


  • Er det hysteri når man ønsker å redusere forurensning av drikkevann?

  • Er det hysteri når man ønske rå redusere utslipp på grunn av forurensning av luftkvalitet

  • Er det hysteri når man er bekymret for økende skoghogst og at flere områder blir om til ørken slik at matvaresituasjonen til den økende befolkningen står i fare?

  • Er det hysteri når man kjemper for å bedre luftkvaliteten slik at mennesker kan ha en god helse??


Jeg kunne ha fortsatt denne spørsmålsstillingen i all evighet, men jeg håper dere har tatt poenget. Dere må gjerne sitte der å leke at dere er forfulgte og missforståtte, men jeg skulle ønske at dere heller kunne gå å se på de fakta som ligger på bordet. Dette er ikke en krangel der man deler folk inn i en høyre venstre akse eller en liberalistisk vs sosialistisk akse. Dette er en debatt om menneskehetens fremtid.

4 kommentarer

LinnéaK

14.04.2008 kl.00:56

Hej :)Om du har tid och lust får du gärna lyssna på mig, sjunger & spelar i min blogg.Ha det fint!

Konrad

14.04.2008 kl.00:59

Du må skjerpe rettskrivingen Trond, dette blir verre og verre.Forøvrig bra innlegg!

Trond

14.04.2008 kl.01:06

UDa, jeg brukte stavkontroll og greier.

Mathias

16.04.2008 kl.21:57

Det kan i denne sammenheng nevnes at i Middelalderen var hele Spania dekket med skog, men i dag går grensen mellom det skogdekte Spania og halvørken områdene man ser mye av i Syd-Spania i områdene rundt Madrid. Med andre ord har det skjedd en ørkenspredning i Europa og Ørkengrensen har flyttet seg 500-600 km de siste 500-600 årene. Med andre ord flytter ørkengrensen seg muligens 100 km pr. 100 år. Dette er jo bare flik av hele bildet.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits