FRp leker martyrer igjen


(VG Nett) Frederic Hauge fikk Siv Jensen så sint at hun forlot klimamøtet i sinne. Etter gjentatte angrep fra Frederic Hauge fikk Siv Jensen nok. Hun reiste seg opp og forlot møtet i Ingeniørenes hus i går kveld. På vei ut høstet hun applaus fra ...
Siv Jensen forlot klimadebatt i raseri

Atter en gang gjør FRP seg til martyrer i en debatt. Klarer man ikke å argumentere elelr ha møtt sin overmann ja da sutrer man. Denne arven ser det ut til Siv Jensen har lært fra sin tidligere partiformann Carl I Hagen.

Her er deler av koden til FRP sin suksess

- Alle som argemneterer i mot dem driver hets

- Alle som er uenige emd dem er enten elite eller lite folkelige.

- Folk flest er kun dem selv, mens alle andre er imot folk flest.

- Gode argumenter og bevis er enten fabrikert av eliten eller skapt av menensker som kun er ute etter å ta skattepengende til folk flest.

- Liberalisme er en fin ide så lenge de ikke gjelder rettsikkerhet, innvandrere og andre personer som ikke er som folk flest.

Listen kunne vært uendelig lang, men jeg stopper der. Uansett syntes jeg det er virkelig patetisk hvis det er slik frp har trent opp sine tilitsvalgte til å debattere.
Frp klager stdig vekk over at andre ikke tar de seriøst, men det stemmer ikke. Jeg tror FRP vil gjennomføre sin miljøpolitikk hvsi de komemr til makten. Derfor vil jeg gjøre det ytterste for at akkurat det ikke skal skje. Så får vi se om FRP atter en gang vinner på å gi seg selv et martyrstempel.

7 kommentarer

Christian

18.04.2008 kl.18:20

Kanskje de burde ta med mangelen på konsekventhet i partiprogrammet?

Høvdingen

18.04.2008 kl.18:32

Aldri undervurder den kraften som ligger skjult i infantilt føleri, mi-lads.

Trond

18.04.2008 kl.18:55

Christian: Eller hvor stor forskjellen er mellom ideologisk ståsted og reel politikk.Høvdingen: kanskje Liv Stubsveen burde bli rådgiver i frp?

Mathias

18.04.2008 kl.23:02

Siv Jensen burde jo blitt erklært politisk død etter dette. Dette er ikke en politiker verdig. Uansett hvem en politiker "av hennes format" argumenterer med elle om, skal en hardbarket politiker alltid holde hodet kaldt. Om Frp får flere stemmer på dette, sier det en del om Frp. Det ville vel aldri skjedd i noe annet parti.

Konrad

18.04.2008 kl.23:43

Glemte du PK?Frp bruker helt opplagt det gamle trikset med å fremstille seg som undertrykt, til tross for at alle fakta taler i mot - de får mengder av mediedekning f.eks. og debatter vinkles ofte på en måte som tjener Frp. Frp er Norges største parti. Undertrykt?Det ytterste høyre i Danmark brukte samme triks, og noen observatører snakket om "den undertrykte majoritet".

Daniel Rugaas

19.04.2008 kl.00:33

FrPs Martin Schanke forlot jo også en debatt (selv om dette var en skoledebatt). Typisk FrP..?

Trond

19.04.2008 kl.08:02

Mattihas. nei det har du faktisk helt rett i, men jeg er redd frp atter en gang klarer å vinne på seg martyrstempelet.Konrad: Å sorry hvordan kunne jeg glemme det gode gamle pk begrepet. det skal ikke skje igjen. Daniel: Han burde hold seg til bilsport den karen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits