Utrolig dårlige unskyldninger

I mine 15 åre i politikken har jeg hørt det aller meste. Jeg ofte var imponert hvor dårlige unskyldninger det egentlig er mulig å komme unna med at jeg har sluttet å la meg overaske.
Det er ikke bare i politikken man kan finne på de mest utrolig dårlige unskyldingene så jeg klarte ehr å finne to stykker som var så utrolige at jeg knapt klarte å tro at de hadde blitt utalt.

1: Overgrepssaker er alltid jævelige derfor lurer man egentlig på hva komemr tiltalte til å forsvare seg med. Det er et ordtak som sier at kun en dåre forsvarer seg selv i en rettsal. I denne saken jeg nå skal refere til lurer jeg på om den tiltalte overhodet lyttet til sin advokat eller advokaten bare ga direkte faen i sin klient.

Saken lyder slik: Jente (6) innviterte til sex.66-åringen nektet straffskyld for overgrep, og hevdet jenten aktet å presse ham for penger hvis han avviste henne.
Nå har kanskje samfunnet blitt mer og mer seksualisert, men jeg tytviler sterkt på at man har kommet til det punktet da 6 åringer driver med sex press og pengeutpressing. Snakk om å gi aktoren saken servert på et sølvfat. Fyren skjerpet straff for å komme med slike groteske beskyldninger, spør du meg burde vedkommende aldri bli sluppet ut.

2: Denne slår faktisk alle rekorder. Josef Fritzl (73) som ble tatt i en av de verste overgrepssakene i Østerikke for noen dager siden klarte også å komme med en skikkelig dårlig en. På spørsmålet hvorfor han holdt sin datter fanget svarte ham at han ønsket å henne mot narkotika.
Mer kan vel ikke sies om denne saken.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits