Gullkorn fra veggavisen

Etter å ha deltatt i en debatt på nettavisen sitt forum veggavisen fikk jeg denne private meldingen fra personen som går under nicket Nyx: Vennligst ta dine antisosiale væremåten din, ditt evinnelige kranglemakeri, din bullshitting og ditt oppblåste ego og hold deg til helvete unna mine tråder, hva?! Voksen folk er kommet hit for å ha en meningsfull, ikke for å høre på guturale og intellektuelle trettenåringer som deg. Hvis du bare skal ødelegge tråder og bullshitte, så lag til helvete dine egne tråder, hva?

Enkelte av de så kalt anti pkerene der inne ser ut til å bli meget grinete når folk argumenterer mot dem. Siden fyren er så morsom så måtte jeg sende ham er svar som lyder sånn: hahahahahahaha å gud så latterlig du er. Tåler du ikke at folk svarer på taltale bør du slutte å delta i debatter. Folk kom hit en gang tiden for å ha meningsfylte debatter, men det ble slutt på etter at hets mot alle som ikke ser frp lyset og uendelige beskyldninger om at alle er PK begynte å bli en vane. Fei for egen dør før du kritiserrer meg. Jeg forsvinner ikke lille gutt.

Se hele debatten her

10 kommentarer

Antirasistsvinet

01.05.2008 kl.22:44

Kostelig! Nyx er jo sammen med nick som Gilbert til blant de mest rabiate på Veggavisen. Det merkelige er at de aldri beveger seg en tøddel. Bare om igjen det samme og alle som argumenterer frekt og godt mot dem blir sjikanert. Mange anti-PK-er kaster stein i glasshus.

Lars Sponheim

03.05.2008 kl.19:00

Men du Trond, det er jo helt riktig som Nyx sier det. Du ødelegger tråder ned den psykopatiske måte du dyrker ditt eget oppblåste ego på. Du lider av det psykiaterne kaller antisosial narsissisme.

Lars Sponheim

03.05.2008 kl.19:03

Det sier jo sitt at du du omtaler deg selv som et orakel, tiltross for at du ikke har noe å bidra med.

Trond

03.05.2008 kl.19:07

Heu du som bruker Lars sponheim som nick. Vet du at jeg kan se alle ip-adressene fra alle kommentatorer?Så bruk ditt egent ncik elelr navn fra nå OK?Foresten vet du noe som helst om psykiati? Bare fpordi du har sittet og sett på doktor phil elelr heslesaplten i vi menn så blir man ikke noe ekspert på temaet. Nyx er en tulling som ikke tåler at folk gjør andree vurderinger og mener andre ting enn ham selv. Dette er ikke uvanlig blandt de fleste hagen jugent på veggeavisen.

Antirasistsvinet

03.05.2008 kl.19:55

"Lars Sponheim" har lært de riktige ordene, men har nok lært lite om psykiatri. Psykopat er ikke lenger i bruk som begrep, derimot snakker man om antisosial personlighet (personer uten empati og moral, totalt manglende respekt for andre, ref Amstetten) og om narsissistisk personlighet (personer med oppblåst ego, oversensitive for kritikk). I den omtalte saken ser vi godt hvem som er oversensitive for kritikk eller mangler respekt for andre, og for ordens skyld: Det er ikke Trond.Forøvrig har Hagen Jugend begynt å forlate Veggavisen i frustrasjon over at de må oppføre seg.

Mathias

05.05.2008 kl.06:42

Jeg skjønner ikke hvor du gidder å gå inn i debatter med slike folk, og for det andre slik jeg har forstått det kommer ikke Venstre til å støtte noe regjering der Frp er med, og nå sier Frp både at de ikke vil være støtteparti eller være med i noen regjering der Venstre er med. Og så lenge Venstre ligger over 5-6 % på meningsmålingene ligger egentlig dette alternativet død, så sant ikke en av partene gir seg. Så Trond, jeg anbefaler deg å debattere om ditt partis politikk, i stedet for snøen som vil falle neste år. En kan si hva en vil om dagens regjering, men den er da ikke så ille som den forrige som kun fokuserte på en ting: Skattelette, noe som selv Venstre egentlig ikke brude kjøpe. Men nå har visst Høyre forandret mening, at skatt ikke er så dumt allikevel. Og takk og pris for det. En av grunnene for at jeg meldte meg ut av Høyre i sin tid, var at jeg kjøpte ikke klisje i Høyre om at alle problemer kunne løses med skattelette. At jeg tilhører høyresiden av AP er ingen hemmelighet.

Lars Sponheim

07.05.2008 kl.03:43

Jeg tror heller du mattias skulle merke deg at det selskapet du befinner deg i er et dårlig selskap. Gå inn på Veggavisen selv og se hvor antisosialt og narsissistisk Hulken oppfører seg. Det er en kranglemakeri og en bullshitting uten like.

Trond

07.05.2008 kl.07:46

ja lille gutt. Jeg vet at det å få argumenter i mot seg er vondt for dere hagen jugent. I den virkelige verden kaller man dette debatt, men i din verden er det vel forfølgelse.

Trond

07.05.2008 kl.07:59

Forestene n ting til. Jeg sensurer ikke, men la være å bruk nicket lars sponheim. Bruk helelr ditt egent navn. Bare å bruke det nicket forteller jo bare alt om deg og elskerene dine på veggavsien.

Konrad

07.05.2008 kl.17:20

Kranglemakeri er Konrads domene, dersom Trond prøver seg på min banehalvdel skal jeg si klart fra.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits