Gullkorn fra veggavisen del 2

Den godeste debetanten Nyx på veggavisen gior seg ikke. Her er sist melding han sendte meg pluss svaret jeg ga ham.

NYX: Når en antisosiale narsissist gråter så gir han inntrykk av å bare lutter glede. Jeg lar meg ikke påvirke av din kranglekunst.

Altså nå ødela du den tråden jeg startet med bullshittingen din. Det var det du fikk kritikk for. Men kritikk er noe antisosiale narsissister som deg er ute av stand til å ta.

Hva vet du om hva jeg tåler. Alt det du spekulerer i her er bare nok et eksempel på din bullshitting.

Det jeg forteller deg om deg selv er derimot sannheten om deg. Det som er så plagsomt med mentalt tilbakestående narsissister som deg er at det falske og innbilske ego de hele tiden sloss desperat for, på sin antisosiale måte, med sin selvopptatte kranglekunst. Noen kan bli imponert av narsissistene. De kan med sin antisosiale og intimiderende atferd virke skremmende. Men det er bare en del av deres psykologiske forsvarsverk og et bolverk som tilslører deres tomhet og sjelelige platthet. Du har ingen ting å bidra med i den politiske debatt. Du eier ikke debattkultur. Du kan ikke tenke. Du er intellektuelt underutviklet. Intellektuelt sett er du en trettenåring. Du tror at debatt er krangling og bråke, og en brutal kamp om hvem som er flinkest til å ydmyke andre. I denne kampen tror du at du vinner fordi du innerst inne vet at du er et dårlig menneske som er villig til å strekke seg veldig langt for å vinne en krangel. Men folk som deg har ingen ekthet eller oppriktighet ved seg. De er ikke genuin engasjert i saker og problemer. Du er i grunn ikke oppriktig opptatt av politikk eller samfunnsproblemer i det hele tatt. Du er i grunn bare opptatt av deg selv. Og ditt perfide og infame, antisosial engasjement er bare din måte å prøve å bygge opp om ditt falske ego ved å prøve å bryte ned andre.

Folk kom hit en gang i tiden for å ha meningsfylte debatter, sier du. Det mener du ikke. Du vet ikke hva
meningsfylt debatt er. Og meningfylt debatt er det siste du ønsker deg. Det er bare ditt falske ego som taler.

Du er rett og slett bare et pill gjennområttent menneske som sloss for ditt eget ego gjennom den pøbelaktige krangling som du tror er debatt. Det er den enkle sannhet om deg.

Jeg lste dette når jeg kom hjem fra nattevakten og klarte nesten ikke å slutte å le, så jeg sendte ham et aldri så lite svar: Du stor min. Jeg trodde ikke at du hadde så store problemer med deg selv slik du nå gir inntrykk av. Jeg har et stort ego sier du, men du som den mesterhjerenen du selv hevder å vite hvem jeg egentlig er. Det er jammen ikke dårlig.
Du må tåle det faktum at alle mennesker i denne verden ikke er enige med ditt syn på de fleste felt og flere av oss faktisk velger å argumentere mot det vi mener er feil. Jeg ser mange her inne som til slutt ikke gadd lenger for de var drittlei av slike som deg, jeg der imot har valgt å ikke la meg mobbe ut. At du finner det irriterende viser jo bare at jeg må ha trykket på et sårt punkt.
Jeg lurer på hva du går på siden du skriver slike meldinger til meg, men en ting er sikkert og det er meget latterlig når kaller meg useriøs når du kommer med slike påstander som du gjør.

5 kommentarer

Antirasistsvinet

02.05.2008 kl.11:53

Det blir bare bedre og bedre!Du må bare innse det, Trond, du er en pøbelaktig trettenårig PK-narsissist. :)Fortsett med pøbelstrekene!

Trond

03.05.2008 kl.19:10

Ja bare vent til jeg blir minister elle rkomemr opå strtinget. Da skal jeg lage opprette en egen firidag som heter Tronds Dag i tillegg at jeg komemr til å opprette et egent pk politi

Daniel Rugaas

04.05.2008 kl.03:18

Men hvilken dag skal dette være? 4. mai?

Ann

28.01.2009 kl.10:38

Smart av deg å utlegge det på denne måten, og ikke ta med det som var bakgrunnen for at du fikk en sånn ramsalt refs. Sikkert fortjent. Men slik du utlegger det, så ser det jo

ut som om det er du som er utsatt for en urett. Men hva er sannheten om det. Hvordan i all verden var det du oppførte deg som fikk folk til å reagere sånn på deg.

Trond

29.01.2009 kl.15:52

Jeg fikk slik refs or det finnes enkelrte mennesker he ri verden som ikke tåler uenighet. Det at man faktisk argumenterer imot dem ser de som en stor fornærmelse. Ganske klasissk fenomen i frp kretser.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits