Hva nå SV??

Så tapte Sv kampen for miljøet med glans. Ikke bare det, men deres egen statsråd satt og var fornøyd med det hun klate en kompromiss.
Venstre og KRF valgte i sin tid å gå av istedenfor å være med på å forpeste miljøet, men SV tviler jeg neppe har baller til dette. Det er alltid moro å løpe rundt i hver valgkamp å skrike og hyle om verdens urettefrdighet og den fæle industrien, men når det virkelig gjelder da er det ikke særlig gøy lenger. SV har i denne regjeringen fått oppleve hvordan det er å måtte ta ansvar og dete r en ting som kan slå alle veier. Men det mest påfallende er de har demonstert hvordan de er i lomma på AP og ikke minst LO.

2 kommentarer

Knut Stian Olsen

12.10.2006 kl.23:13

Dette er faktisk en av de få sakene jeg er uenig med Venstre i Trond.Jeg mener at den avtalen de har fått til nå er en god avtale. Den vil sikre høyere kraftproduksjon og den vil på sikt bli miljøvennlig.Noen dager fra eller til spiller ingen rolle (1460 dager for å være nøyaktig)

Trond

12.10.2006 kl.23:33

Karftproduksjonen er høy den, sakene r at mesteparten blir solgt til utelandet. Utsette miljøforpliktelser når man har muligheten til å innfri dem er svakt og viser dårlig dømmekraft.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits