Vær en god nordmann

Etter å ha fått kraftig kritikk far NYX og andre tilfeller på veggavisen har jeg kommet frem det som er deres ti bud.

1: FRP har alltid rett

2: Terje Søviknes kan flytte fjell, bevis at noen andre kan gjøre det samme.

3: Kritikk mot de politiske partiene er viktig for folk flest, mens kritikk mot frp er kun forfølgelse av folk flest.

4: Alle muslimer er onde. Å påstå noe annet beviser at du er hjernevasket av muslimene.

5: Alle som argumenterer mot frp sin politikk og deres jugent er antisosiale og har en intimiderende atferd. I tillegg er du et gjennområttent menneske, antisosial og har en nassesitisk væremåte. Du er også en del av Pkerenes psykologiske forsvarsverk og et bolverk som tilslører deres tomhet og sjelelige platthet. Sitat Nyx

6: Å komme med psykiatriske diagnoser om folk er helt greit så lenge man ikke hyller store sol eller er enig med anti-pk gjengen.

7: All media er styrt av venstreorienterte, muslimelskende, landsvikende pk horer som kun er ute etter å spise små stakkars gutter som Nyx til frokost.

8: Miljøvern er bare et resultat av en sammensvergelse av pk elskende landsvikere og denne fæle eliten som kunnskap og utdannelse har ødelagt gleden av å ikke vite noe.

9: Det er helt greit å sende mail til alle som argumenterer mot deg og trakkassere dem fritt. Du gjør jo kun en tjeneste for folk flest.

10: Gi Bush 8 nye år slik at han kan skape enda mer fred i midtøsten som alle Pkerene har ødelagt i åresvis.

Disse budene er noe du må godta hvs du vil bli tatt seriøst i Demokratene, gamle veggavisen eller hos Målmannen. Oi jeg glemte selvfølgelig min kjære venn Nyx.

10 kommentarer

Mathias

08.05.2008 kl.06:43

Heldigvis forbyr den amerikanske grunnloven at han sitter så mye som en periode til og takk og pris for det. Dersom det kommer en demokratisk president vil nok USA ganske raskt trekke seg ut av Irak (eller Airaik som Bush kalle det). Jeg tror nok krigen i Irak, har påvirket kraftig verdensøkonomien med en historisk svak dollar, heller ikke pundet er særlig sterkt. Det er vel dette som heller har styrt den høye boliglånsrenten vi har i dag, enn den rødgrønn regjeringen, som Jan Tore Sanner alltid dømmer nedenom og hjem. Men Jan Tore Sanner har jo alltid en besykttene hånd over Bush. (vel, det siste var jo litt utenfor tema).Men krigen i Irak, styrer verdensøkonomien fordi amerikansk innenlandsk forbruk øker ved at det offentlige øker sine lønnskostnader til soldater og økt kjøpt av varer (våpen til bruk i Irak). Akkurat samme argumentasjon vi bruker her mot en vekst i offentlig sektor, men en krig er innlysende nok, en vekst av offentlig sektor.

Christian

08.05.2008 kl.08:13

Du glemte bud 11. Siv Jensen er moder jord.

Konrad

08.05.2008 kl.15:17

Ad 4: Joda, Catch 22.Ad 5: I følge unge Røe Isaksen er det Høyre som har et tomrom i sjelen, eller tomhet og sjelelig platthet som Nyx så elegant formulerer det.

Dildo per

10.05.2008 kl.13:41

George W. Bush har oppsiktsvekkende oppslutning i USA av de 4 millioner iranere som bor i USA. Bush tørr ta oppgjør uten og tisse i buksen. Iranerne i Iran ser opp til Bush og gråtet sine bittre tårer når han nå går av. Bush er litt som Carl Ivar Hagen, umåtelig uredd og dyktig, men hatet pga. missunelse fra de som aldri har fått til noe i livet.

Trond

10.05.2008 kl.14:16

Han har utrolig dårlig oppsluttning blandt samtlige amerikanere. Så stor at ingen i hans egen parti snart vil se ham i øynene. Han er løiutt lik Carl Ivar Hagen. Han gir faen i hva alle sier. Ødlegger økonomien og er ikke redd for å lyve for befolkningen. I tillegg gir han media stort sett skylden for alt som galt. Hatet mot Bush drier seg ikke om missunelse, men bedømmelse av den bedritne jobben han har klart å gjøre. Noen av oss sa dette helst siden 2000, men det tok lenger tid for en del å våkne opp. Slik tror jeg det kommer til å være tilfelle med frp også hvsi de havner i regjering.

Konrad

10.05.2008 kl.16:01

Jaja Trond, der beviste du nok en gang at du er en hjernevasket PK-narsissist (jeg vet egentlig ikke hva det betyr, men det høres jævlig tøft ut å si det). :)

Trond

10.05.2008 kl.16:04

Ja ikke sant. det er rart at Hagen Jugent er så imot norks språkråd. De er jo mye mer kreative enn språkrådet og psykiatriforeningen når det gjelder å finne opp nye ord og utrykk.

Christian

12.05.2008 kl.08:26

Kan vi finne på en bedre forkortelse for PK? den er så vanskelig å uttale som om det var et ord.

Konrad

12.05.2008 kl.12:42

Hva med "pakk"? Vi har jo allerede antipsykopater (altså anti-PK), og nå også antipakk.

Christian

28.05.2008 kl.18:05

Godt forslag

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits