Eliten mot folket

Det finnes stadig flereytterts til høyre og til venstre her i norge som klager på den fæle eliten.
Det er enten den fæle forskereliten, mediaeliten og den kulturelle eliten. Eliten er fæl og vond og ikke liek folkelig som en viss samferdselpolitkker som både har blitt fratatt lappen og har slått en asylsøker i fylla.
Det morsmste med elite argumentet at det knyttet om mot hvilken politkk man står innenfor.

Miljøvern = elite
Flerkulturelt sammfunn = elite
Ny ekteskaplov = Elite
Kultur = Elite

Jeg kunne sikkert ha laget en enorm liste, men dere skjønner nok poenget. Er det ikke litt merkelig at politikkere som sitter på stortinget eller har gpodt betalte jobber i samfunnet klager over en såkalt elite. Sitter du med politisk makt så er du faktisk en del av samfunnseliten, enten du liker det eller ikke. Men ifølge disse folkelige menneskene så er det kun de beleste, utdannede og kunnskaps i mottsettning til dem selv som er slik. Tenk å argumentere og debattere mot folkets selvutvalgte fotfolk, nei det er un kvalmende eltisme.
Man har i samfunnet begynt å gå fra å verdsette kunnskap til å tørka seg i ræva med den når den ikke gir det verdensbildet man ønsker.
Det er nok ikke den såkalte elitismen som er problemet, bare en at man ønsker å være blinde.

2 kommentarer

Konrad

09.05.2008 kl.17:52

La meg sitere Jon Stewart: Elite? Ja, takk. Bedre at landet blir styrt av folk som er peiling ("elite"), enn av amatører.

Moskus@okse.no

20.05.2008 kl.13:58

I norje styres norje av amatører, spesielt i sin tid da venstre hadde fått nøkkel til regjeringskvartalet da gikk det ile.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits