Redd parkeringsbussen i Bergen


Den 18. juni er det slutt med den poppulære Parkeringsbussen i Bergen. Byrådet (Frp, Krf og Høyre) nekter nå parkeringsselskapet å drifte bussen videre selv om de har penger til det. Nå må vi alle stå samlet mot Byrådet og si klart i fra: IKKE LEGG NED PARKERINGSBUSSEN I JUNI (Poppulært kalt gratisbussen)

Skriv under på oppropet her

Meld dere inn på facebook gruppen her

25 kommentarer

Erik

11.05.2008 kl.20:33

Hva er parkeringsbussen? Jeg spør siden det er første gang jeg hører om en parkeringsbuss.

Trond

11.05.2008 kl.20:48

et gratis tilbud for alle som bor, jobber eller er på besøk i Bergen.P-bussen har avgangstid hvert 10. minutt fra ByGarasjen (Bergen Storsenter ved Blomsterpaviljongen), Bradbenken og Nøstetorget.

Konrad

11.05.2008 kl.23:23

Det er jo helt tøvete. Hva er begrunnelsen? Få fart på biltrafikken og parkeringsproblemen i sentrum? Kanskje vi skal begynne å parkere på Torgallmenningen som i gamle dager?God Frp-politikk?

Trond

11.05.2008 kl.23:30

Det stemme rikke konrad. Bussen brukes for å ungå alt alt for mabnge palrer inne i sentrum pluss at man ungår alt for mye biltrafikk.

Mathias

12.05.2008 kl.00:13

Typisk folk utenfra Bergen å påstå at pakeringsbussen er tøv. På denne måten samles pakeringen om de store parkeingsanleggene i stedet for gatelangs, og det er et godt tilbud til pensjonister, skoleungdom og andre med slitne bein. En snakker om Vestlandet som egen stat, hva med Bergen som egen stat?

Konrad

12.05.2008 kl.00:23

Jeg mente: Hva er begrunnelsen for å *legge ned* Gratisbussen?

Trond

12.05.2008 kl.02:00

Opps. Sorry at jeg missforsto Konrad. Men for oss pkere kan det ofte gå galt, men det vet du jo hehe

Konrad

12.05.2008 kl.12:40

Mathias: Det er nedleggingen som er tøvete!

Conad

12.05.2008 kl.13:46

Skjønner ikke dette helt. Er parkeringsselskapet kommunalt, siden de kan nekte dem? Hva er begrunnelsen til byrådet (som også Konrad lurer på)? Denne transporten må vel være en vinn-vinn situasjon. Bedre miljø, enklere å få parkert, penger i kassa til parkeringsselskapet, mulig å komme frem med bil for de som trenger det....

Conad

12.05.2008 kl.14:13

Bor ikke i Bergen, så jeg visste ikke noe om denne saken - men etter hva det står her: http://www.bt.no/lokalt/bergen/article557569.ece er jo saken litt mere nyansert.Men, det er for dårlig at det i beste fall blir ett opphold.

Trond

12.05.2008 kl.15:10

Nå er det de færeste som tror på akkurat dette. Dette sier de abre fordi de ønsker stillhet rundt saken. Når vi tar den opp igjen om et år vil de bare si at; nei nå er det for sent.

Lars_lillen

18.05.2008 kl.22:35

Legg ned bussen og det med en gang!! forovrig denne fyren som heter Mathias Reither er en stor vits.

Moskus@okse.no

20.05.2008 kl.13:56

Sell busen til reklamegiganten Clar Channel, og ten masse gryn. Jeg håper frp kjøper opp buse selskapet med reklame før neste komune valg.

Ole_student@naeringsakademiet.no

26.05.2008 kl.20:18

Som student følger jeg godt med på politiske blogger, og har sterke meninger om politikk på høyde med det denne bloggeren har og er. Sist Fredag kjørte jeg flytelass mellom Bergen og Oslo, hvem faen tror du jeg møtte på vegen? Joda før man begynte på svingene ned mot den lille kommunen Granvin så jeg et storvokst kar ved et sagbruk som saget tømmer, vist faen er det Lars Sponheim sa jeg i bilen og bråbremstet så det kvein i asfalten og Sponheimen kvakk til..... jeg gikk ut av bilen og ropte til skjeggemannen fra Ulvik, hva faen er det vi betaler deg for ropte jeg??? Sponheim ble brydd og så ned i bakken med hørselvernet på og begynte og snu å en diger stokk. Jeg gikk nærmere, de andre i bilen satt og gapskrattet, er du her midt på en kvardag ropte jeg til den høyreiste mannen med skjegg og briller, Sponheimen tok av seg hørselvernet og kom mot meg og ropte, "hva gjelder det ? " Jeg spurte igjen, kom deg tilbake på kontoret på stortinget sa jeg... jeg lager tømmer til en fjøs jeg skal bygge ut sa Sponheimen litt brydd, skjerp deg sa jeg, flytt deg fra sentrum sa jeg, og det med en gang, og slipp høyresiden til etter 2009 sa jeg....sponheimen tok et strå i munnen og begynte å smatte som om man skulle tro det var en pipe han smattet på og snudde seg og gikk mot sagen, jeg tok frem snabben og tissa i gresset bak han, da han snudde seg ble han arg, eller sint om du vil, pell deg vekk sa han, vi fikk oss en god latter i bilen østover.

Trond

26.05.2008 kl.20:35

Du troe min for en tøff type du er. Kaller du dette sterke meninger? Lærer du faktisk noe på der du studerer? jeg forstår godt hvorfor Lars ikke tok bryet med å svare deg når du skrek dine politiske meninger etter ham. Et hver fornuftig menneske ville ha gjort akkurat det samme.Men du hadde sikkert gøy siden du kunne more vennene dine. kanksje du skulle bruke flere timer på lesesalen enn å gå rundt å drite deg ut.

Ole_student@naeringsakademiet.no

26.05.2008 kl.20:54

Takk for at du skrev, skrev gjerne mer pleier jeg å si til studentdamene, og da blinker de til meg med øyet sitt, som om det er en invitt. Jeg ble bare så overrrasket, å se Lars Sponheim i levende livet, midt på dagen en vanlig kvardag, jeg har også skrevet mail til stortingets president, Torvald Jagland om same saken, de svarte med engang at de skulle behandle alle mailer etter noen uker, regner meg Sponheim får et piskeslag på skinka pga. dettte,unnasluntrer er han, denne fyren fra Ulvik i Hardalnger, nei takke meg til Odd Einar Dørum, han var en fargeklatt sammenlignet med denne bleien fra ulvik.

Trond

26.05.2008 kl.21:03

Ja det må være merkelig. Tenk deg at du så en politikker midt på lyse dagen. Jeg vet ikke helt om det har gått opp for deg, men politkkere lever faktisk et liv som folk flest. Jeg så foresten utenriksministeren i Grieghallen her for noen dager siden, syntes du faktisk det er merkelig.

Ole_student@naeringsakademiet.no

27.05.2008 kl.09:49

Nå er det jo en vesenlig forskjell på at Jonas Gahr Støhre var i grieghallen i regi av å være utenriksminister og at sauebonden Lars Sponheim bruker en arbeidsdag på sagbruket for å sage tømmer/materiell til sin egen fjøs som han bygger sammen med sin sønn som han sa. Kanskje til og med en venstrepolitiker som deg skjønner forskjellen. Men, jeg lær forsatt godt av utrykket i fjeset til Sponheim da han så meg på 150 kg. dundre ut av bilen og kom mot han, he he....Ellers; vi som studerer til å bli morgendagens samfunnstopper innenfor politikk og næringsliv må ha lov til å rette kritikk mot Lars Sponheim for at han bruker en arbeidsdag til å drive egen næringsvirksomhet når jeg som skattebetaler betaler lønna hans som politiker på det norske storting. Men, han fikk nok en støkk i seg da jeg på 150 kg. ga han en utskjelling iført fult kamuflasjeutstryr/militæreffekter med amerikansk sørstatsflagg på ryggen og at jeg dro frem snabben min og pissa så han så det, hahaha...

Ole_student@naeringsakademiet.no

27.05.2008 kl.09:51

En ting til, hadde jeg vært dritetrengt hadde jeg dratt av meg buksa og dritet foran han for å vise hva jeg mener om ham og hans parti.

Trond

27.05.2008 kl.14:27

Nei faktisk så var Støhre der som prvatperson. Du kjenenr til det ordet? men strengt tatt å er ikke denne bloggen laget for at du skal diskutere ditt personlige hat mot Lars sponheim. Disse kommentarene dine er så hjernedøde at hvis du ikke har noe å bidra med i debattene enn dette tullet så sletter tullet ditt.

alfonso@online.no

27.05.2008 kl.22:22

Takk for fin blogg! Hva om du lager en blogg om bensinprisen? hva mener du?

alfonso@online.no

27.05.2008 kl.22:23

Denne dusten som kaller seg student over er sannsynligvis en av gutta fra filmen "længe flate balller"

Trond

27.05.2008 kl.22:40

Jo bare hyggelig. Tenker jeg skal lage et innlegg om bensinprisen i løpet av uken,. Har bare hatt fryktelig mye arbeid i det siste så tiden har vært alt for knapp. Jeg tviler at den såkalte studenten ovenfor er så smart at han hadde fått blitt med i lange flate bællar

alfonso@online.no

29.05.2008 kl.09:05

Hei igjen blogger! Jeg snuser litt på venstre som parti og vurderer å bli politisk aktiv som deg. Jeg tørr minne om at du lovet å skrive om de høye bensinprisene, kan ikke se du har gjort det ennå :-). Du har det sikkert travelt, så jeg vil ikke stresse deg, og jeg håper ikke du opplever meg som frekk.Beste hilsen AlfonsoPS! Ha en strålende dag i solen, ta deg en doggfrisk øl..

Trond

29.05.2008 kl.10:48

Jeg opplever deg ikke som frekk, men min tid er begrenset om dagen. Jeg skal holde det jeg har lovet, men du må gi meg litt tid.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits