Hvem blir de neste


De lukter rart, De snakker annerledes, de tar damene våre og de klarer ikke å tilpasse seg vår kultur. Er dette tatt ut fra et leser innlegg i disse dage, nope dette har jeg funnet i et leserinnlegg ra sekstitallet. Dreide det seg om pakistanere og mørkhudete?? Nei, det dreide seg faktisk om nordlendinger som på den tiden kom i stort antall til mitt hjemområde Grenland.
Men tiden gikk så ble de akseptert som en del av det gode selskap, selv om Carl I Hagen syntes Finnmarkingene var noen snyltere. De ble integrert og vi fant et felleskap med dem selv om deres vaner var litt rare. For nå hadde det kommet noen enda rarere mennesker hit og de hadde en helt annen hudfarge og var enda rarere i sinn levemåte.
I begynnelsen betydde ikke religionen deres noe særlig, bare det at de kunne fullstendig utrydde norsk kultur og det hele kunne ende med at det ikke var en eneste nordmann som var hvit igjen. Hva ville skje med 17 mai, tenkt på alle dem som kjempet mot tyskerne under den 2 verdenskrig osv, fantasien var som vanlig enorm og de stakkars undertrykte nordmennene som ikke eide flisa i veggen ville havne enda lenger ned i søpla.
Men de farlige guttene var fortsatt kommunistene i Øst, som når som helst kunne sende atombomber ned i hodet på oss. Så skjedde det noe rart, alle regimene falt en etter en utover på 90 tallet, noe som gjorde at kruttet måtte finnes opp på nytt.
Utover 90 tallet hadde frp vekslende hell med dette fordi det fantes ikke en spesiell gruppe å hakke fullstendig løs på. Det hadde nemlig også gått opp for dem at folk fra utlandet ikke var en massiv gruppe av svarte rare, fødemaskiner og trygdesnyltere som konstant voldtok norske kvinner å slo ned folk på gata. Det tok noen år, men så kom det de hadde håpet på i sine åpenbaringer, nemlig 9/11. Nå var det muslimene sin tur til å få og det med alle gode beviser i hånd. De kristen konservative var ikke mindre fornøyd for nå hadde de endelig fått noe ekstra å ta seg til, siden både kampen mot homofile og abort var kraftig på retur.

Så hva er fremtiden?? Her har jeg laget et lite fantasifullt scenario. Hvis FRP eller demokratene får sin regjering kan det hende at alle muslimene får føyken ut av landet, deretter er jeg nok redd for at turen går til flere andre også. Afrikanerne er foreløpig spart, men deres tur kommer nok den også. Å når Norge endelig er pent og hvit med bare ærlige gode kjekke mennesker kristne mennesker med høyt demokratisk sinnelag og uten å tvile støtter Israel og USA i et og alt da har paradis endelig kommet.
Å nei da går vi tilbake til den eldgamle tradisjonen, nemlig ta rotta på Jødene. Det er ikke så mange av dem i Norge, men sikkert nok til å ødelegge alt som kan kalles særnorsk.
Husk dere at det alltid er en fiende som må utryddes, men husk så lenge du følger lederen blindt skal det gå deg vel.
 

Én kommentar

Martin

12.12.2005 kl.17:57

Du er flink å overdrive. Det skal du ha. Men morsomt å lese på

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits