Over for denne gangen

Flere hadde nok ventet at jeg skulle sprette en flaske med sprudlevann og fiere seieren når det gjaldt den nye ekteskasploven
Enkelte hadde vel også trodd at nå skulle jeg omfavne Martin Drange og trekke tilbake innlegg der jeg har angrepet hans synspunkter. Fyren har snudd ogd et står jeg i respekt av, men trekke tilbake innlegg kommer jeg ikke til å gjøre på noen som helst måte.
Jeg angrer heller ikke for den argumentasjonen jeg har brukt i innleggene jeg skrev om temaet, selv Martin syntes at argumentasjonen min ikke førte til at hans endret mening. Nicolas er vel stolt siden det er hans argumeneter som har fått Martin på bedre tanker.

Så hvorfor ikke ta litt selvkritikk?
Hvorfor ikke lytte til Martin når han sier han er lei av hele debatten

PÅ det første er meget enkelt. Før Martin kom frem til den konklusjonen han gjorde brukte han mye tid på dette temaet. Argumentene han brukte var vulgært søppel pakket inn i glanset papir. Jeg lar meg ikke blende og angrep dem på den måten jeg kjenner best. Ikke noe kvasi inntelektuelt tåkeprat, men med sterke meninger og betrakninger.
Debbaten og prossesen rundt dette ønsker jeg skal stå igjen så folk i ettertid kan lese det som foregikk. Jeg skammer meg ikke på noen som helst måte for å ha svart på tiltale selv om det ikke endret Martin sitt synspunkt i noen grad. Jeg har ikke deltat i denne debatten for å endre Martin sin mening, for kampen er så mye mer enn en person.

For det andre finner jeg Martin sin trøtthet over temaet kun kan skylde ham selv. ingen ba ham å skrive så mange innlegg om temaet, ei heller lage en egen blogg om temaet.

Debatten er nå avgjort inntil videre og jeg finner det hele meget morsomt. Jeg har i alle år kjempet for saken, men ikke fått særlig mange lovord. Martin har støttet den i mindrere en enn uke og har fått nok skryt for å å ha sett lyset.
Jeg er ikke bitter, men å kreve at jeg skal kjøre edit på det siste innlegget jeg skrev mot er direkte frekt. Å kjempe mot meninger er ikke ikke personangrep.

Helt til slutt vil jeg bare si gratulerer Martin det fint at du har endret mening, men hvis du forventer noe mer enn det fra meg så kan du vente evig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits