Bloggere er desperate

Sjekket bloggrevyen i det siste? I siste? Gjett hvilke aviser bloggere linker mest til for tiden? joda Dagbladet, for der bblir de linket til fra avisen.
Selvfølgelig må man jo ikke finne på å bruke noen andre kilder, men følge flokken til Dagbladet i håp om å få flere lesere og ære.
God måte å skaffe lesere på vil enkelte si. Jeg kaller derimot å følge saueflokken og være  utrolig desperate.

6 kommentarer

Monica

13.06.2008 kl.01:53

Jeg la faktisk merke til det selv for ikke så lenge siden. Jeg klikket på noen av bloggene, og innleggene deres hadde egentlig heller ikke så mye bra å si om akkurat den nyhetsartiklen de hadde linket til. Var mer sånn bare for å linke til DB.Patetisk.

Pejyuu

13.06.2008 kl.01:55

Tingen er jo da uansett, at de bloggerne som gjør dette, gjerne ikke får like mange som følger de regelmessig. Det spørs jo såklart om innholdet er bra, men de fleste linker bare til artikkelen og skriver noen ord. Men det er ikke det som skaper faste gode lesere.

Grenseløs

13.06.2008 kl.03:30

Jeg er faktisk delvis enig med Trond her. Alle som med iver linker til Dagbladet er «blogghorer» (hva nå enn det er). For min del kan jeg si at jeg linker nødig til noen etablerte media sine sider og bare når det en sjelden gang blir skrevet noe viktig der. Jeg linker heller til uavhengige og alternative på nettet. Der er også langt mer etterrettelige i de fleste spørsmål. Ja, dere vil finne at jeg HAR linket til etablert media, men det blir stadig mindre av det.. For etablert media lyver gjerne. De lyver til og med når de forteller sannheten, ved å vri på den og ved speil og røyk å distrahere de som leser eller ser eller lytter.

Grenseløs

13.06.2008 kl.03:31

Etablert media er den fjerde, STØTTENDE statsmakt, ikke den korrigerende, slik de gjerne fremstiller seg selv.

Fredrik Mellem

13.06.2008 kl.11:30

Det var da veldig til skinnhellighet. Som politisk blogger lenker jeg ofte til politiske artikler i Dagbladet. Dette er saker jeg i all hovedsak ville omtalt likevel. Mainstream media skriver mye av det samme, så det er egentlig ett fett for bloggposten min om jeg lenker til Dagbladet, VG eller Nettavisen. Da velger jeg Dagbladet, som sluser lesere til meg.De aller fleste her i verden har til gode å besøke bloggen min for første gang, så jeg takker uten videre JA til denne muligheten.Det betyr imidlertid ikke at at jeg lar Dagbladet styre hva jeg blogger om. Jeg gjør ikke dette hver dag. Jeg er nokså sikker på at jeg kunne tidoblet antall "lesere" hvis jeg gikk inn for å utnytte muligheten maksimalt. Når det er sagt så har jeg også notert meg at noen lenker til Dagbladet uten egentlig å ha skrevet noe relevant ift artikkelen de lenker til. Sånn sett har du absolutt et poeng, men du drar det kanskje litt langt?

Trond

13.06.2008 kl.11:39

Jeg syntes egentlig ikke det. Folk lenker til Dagbladet i veldig stor grad for å lenke til Dagbladet. De gidder ikke en gang å forsøke å oppdrive andre kilder eller alternative vinklinger på sakene så overhodet.Jeg har på ingen som helst måte imot at folk linker til dagbladet, emn når det kynisk briukes på den måten flere bloggere nå gjør det på syntes jegd et hele virker rimlig billig.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits