La bensinprisen avgjøre valget

Hver tredje velger sier at prisen som vises på bensinpumpen er avgjørende for hvilket parti de vil stemme på.

Jeg håper endelig at disse menneskene gjør akkurat dette. Jeg håper at de gløder av engasjament når de skal skal stemme og skjeller ut alle oss andre som ikke prioriter dette spørsmålet. Eller enda verre oss som i åresvis har ønsket en stortstilt satsing på kollektivtranpsort og forskning på alternative energiformer.
Det jeg gleder meg mest til er at når bensinpartiene har vunnet valget så får man endelig se sannheten. Nemlig det faktum at bensinprisene fortsatt kommer til å øke.
Man kan snakke om, subsidiering, men da vil frp/høyre få med Usa og gjøre noe de ikke tør eller ønsker. En hund avlyder alltid sin herre.3 kommentarer

LordMarius

24.06.2008 kl.09:02

Få med USA? Bensinprisene subsidieres jo som bare rakkern i USA allerede?

Konrad

07.07.2008 kl.12:49

En amerikansk oljeanalytiker argumenterte for å bruke militærmakt mot Venezuela, Saudi og andre land som ikke gir skikkelig informasjon om oljereserever og produksjonskapasitet. Hensikt: Få en mer riktig oljepris.En periode til med Bush og vi kunne fått oppleve galskap som dette.

Trond

07.07.2008 kl.12:53

Eller hvis vi får MC Cain som president så kan dette faktisk bli virkelighet. Dert morsomme emd dette er jo at et land som mener at fri konkuranse er det absolutt høyeste mål er villige il å gå til krig når de taper den.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits