Valgets kvaler

Henrik Asheim sa i talen til Unge Høyres landsmøte i helga at ?Giske tror jobben hans er å klå på Mira Craig?. Han sammenliknet dessuten Øystein Djupedal med en full ape og Bård Vegar Solhjell med en potteplante.

Jeg så ikke akkurat dette som særlig dypr retorikk, defor ble jeg litt oversaket på måten SU tok et oppgjør med dette på.
Leder for SU Kjersti Bergstø hadde dette å si i sakens anledning: Høyre er et overklasseparti som tror alle må hete Alexander von Hexenberg, eller noe sånt. De tror de alle som røyker rullings er sosialtrygdmottakere.

Hadde jeg sittet på en skoledebatt og hørt en diskusjon på dette nivået så hadde jeg faktisk latt være å stemt. En ting sikkert og det er at jeg hadde garantert tatt meg en røykepause, selv om jeg ikke røyker.

2 kommentarer

Bjørg Aga

23.06.2008 kl.17:51

Du kommer ingen vei i politikk hverken på høyre eller venstre side med å snakke stygt om andre politikere. Snakk om politikken deres! Det er det som teller, Den kan være dum, ugjennomførbar, usosial, osv....

Diskuter heller tidsbruken til kulturministeren,hvorfor ikke bruke sin tid på annet festivaler. Kanskje andre arrangement hadde hatt

bruk for han!

Trond

23.06.2008 kl.17:58

Bifalles

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits