Briefer med våpen på Facebook

Den unge politimannen sikter med et våpen på Facebook. - Naivt, mener Politiets Fellesforbund.

Det er hyggelig å se at politiet for en gang skyld tar selvkritikk. Noe jeg mener har vært fullstendig manglende i en god del år.
Spørsmålet blir, hvor god er de psykise testene for å komme inn i politiet? Hvis denne mannen kom igjennom nåløyet tviler jeg på at han er den eneste.

5 kommentarer

09.07.2008 kl.23:18

Jaja, du kom jo inn på universietet, så testene er åpenbart for dårlige...

Konrad

10.07.2008 kl.15:00

Man kan si veldig mye bra om norsk politi, men gode på selvkritikk har de aldri vært og det er nok litt for mange triggerhappy småfascister i uniform. Her har Venstre og andre liberale en jobb å gjøre med å sikre virkemidler for å rydde opp i rekkene

- Frp er i hvertfall ikke et liberalt parti lov og orden spørsmål.

Trond

10.07.2008 kl.15:05

Jeg finenr det utroliga t hver eneste gang politiet komemr i søkelyset så setter politiet søkelyset på vekterene. Nå skulle de ta de væpnede vekterene i Norges bank. Disse vekterene hadde vært væpnet i over 20 nærmere 30 år. Pussig nok ville politiet sette søkelyset på dette nå. Pussig ikke sant?

Konrad

11.07.2008 kl.14:09

Når vektere pågriper en salattyv (med polititeknikker) er det forferdelige greier i følge Arne Johanessen, men når politiet dreper en brysom sosialklient (med polititeknikker) er det "godt politiarbeid".Er det ingen politikere som har baller nok til å stramme opp denne etaten? Statsadvokater og dommere er jo bare en del av det samme kretsløpet.

Trond

11.07.2008 kl.14:16

Stamme opp politiet?? Å nei gjør man det risikerer man jo å bli beskyldt for å mange respekt for autoriteter.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits