Avlyst grunnet dyremishandling

elefant

Flere sirkus-plakater i Bærum har fått påklistret lapper der det står at forestillingen er avlyst på grunn av dyremishandling.

Jeg syntes denne aksjonen er meget bra og støtterd en fullt ut. det som overasker meg litt er når Arild Arnardo fremstilelr som dete r ekstreme dyrevernsorganisasjoner som står bak dette. Hadde man sluppet dyrene fri, brent teltene osv kunne jeg vært enig at ekstremister sto bak det, men dette er en mild form for markering. At Arild Arnardo kommer med slike utalleser viser jo bare hvor desperat han er.
Dere som står bak denne kampanjen har ihvertfall min fulle støtte. Stå på.

Én kommentar

05.08.2008 kl.03:01

Kjenner du - eller de som står bak kampanjen - til noen dokumentasjon på at dette foregår hos Arnardo? Og, i så fall, hvorfor satser du/de ikke på denne informasjonen i stedet for et sitat fra utlandet som er usaklig mht norske forhold? Dersom det ikke forekommer dokumentasjon, er da dette en aksjon man bør støtte?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits