Lengre åpningstid for valglokalene

Skal valglokalene kunne holdes åpne til klokka 2100 på valgdagen? Dette er blant de forslagene Kommunaldepartementet nå sender ut til høring

dette forslaget  økt tilgang til forhåndsstemming er foreslått, men jeg har selv noen forslag jeg vil bidra med.

1: Hva med å ha åpnet også på søndagen? Da har de fleste fri og rikelig mulighet til å stemme.

2: Valgurne på alle videregående skoler og universiteter? Da blir det lettere for elever og studenter å få stemt.

6 kommentarer

Suffragetten

09.07.2008 kl.23:16

Kjære Trond, man burde strengt tatt forvente at en fyr som faktisk påberoper seg å være partipolitisk aktiv har en viss minimumskunnskap om det politiske system. I denne kommentaren din viser du for hele verden (eller de fire som leser bloggen din) at du dessverre mangler en del av denne elementære kunnskapen. 1. Du foreslår åpne stemmelokaler på søndagen i forkant av valgdagen. "Da har de fleste fri og rikelig mulighet til å stemme". Har du hørt om forhånsstemming? Flere hundretusen nordmenn gjør det annenhvert år, og du kan gjøre det gjennom hele sommeren i forkant av valget.2. Enten så beveger du deg i byens mer grå miljøer, eller så er du blind. Jeg har selv stemt ved Universitetsbibliotekt ved de to siste valgene. Ergo sparker du inn vidåpne dører.Det er bedre å holde kjeften og la hele verden tro du er en idiot, enn å åpne den og fjerne enhver tvil...

Trond

10.07.2008 kl.00:24

1: Hadde du klart å lese alt jeg skrev hadde du kanskje forståå sammenhengen litt bedre. Jeg skrev: dette forslaget

økt tilgang til forhåndsstemming er foreslått, men jeg har selv noen forslag jeg vil bidra med.Me det mener jeg at jeg har foreslag i tillegg til de som er foreslått. det var ikke sankk om at mine forslag skulle erstatte de andre, men være et tillegg. 2: Så flink du er. Men den muligheten esksterer ikke oevralt. Å på de fleste videregående skoler er dte heller ikke mulig. OIOI prøver du å ta konkuransen med kristenbblogg nå? Med din form for argumentasjon for du meg til å se ut som Einstein.

Per

10.07.2008 kl.21:27

Med min beste vilje klarer jeg ikke å finne noen likheter mellom deg og Einstein. I motsetning til deg klarte Einstein å innse når han tok feil.

Trond

11.07.2008 kl.00:05

man trenger ikke å være en enistein for å forstå hva jeg skriver, men man må være idiot når man velger å ikke forstå det. NB: Jeg ser ip-adressen du skirver i fra så det å bytte nick vær eneste gang er ikke nødvendig.

Mathias

11.07.2008 kl.22:55

Hvorfor ikke ha åpent på søndager. I en del kommuner har de jo faktisk det, så hvorfor ikke gjøre det til en regel. Å nekte dette er jo bare toskeskap.

Trond

11.07.2008 kl.23:53

Det har jeg allerede foreslått i punkt en

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits