Grensløst eller hjernedødt

prosac


Det morsomt når personer som Amos Keppler fremstiller seg om firihetens tallsmannog tilhenger av fri debatt, men ser ikke ut til å leve etter det selv.
Har Amor Kepler bestemt seg for noe så er det sant og nåde deg om du motsier det. Amos Keppler trenger ikke på bevise eller komme med noen begrunnelser for det han sier, fordi han er fullstendig suveren. Mener du det motsatte av Amos så er du bundet og lenket på alle føtter.

I bloggen sin skirver han enda et innnlegg om meg der han i god stil lyver. Han påstår at jeg ble fornærmet og han tok meg på fersken da han underr valget kritiserte alle personer fra partier og som hadde blogg for å være lakaier. Dette vvet Amor Kepller er en forbanna løgn, men sannheten har aldri vært Amos sitt sterke kort. Når Amos kom med påstanden så ba jeg ham å komme med bevis. De ville han ikke og trengte det heller ikke mente ham. Amos viste best og å si imot Amos eller kreve at han skulle bevise sine påstander er det samme som å si at han har rett.
En ting er å kristisere menensekrs meninger og livsyn, en annen er å bevist lyve slik Amos Keppler gjør for å fremme sin egen Agenda.

Amos driver en form for argumentasjon som man enten finner hos toåringer i trassalderen eller i toltalitære regimer. Han sier at han ønsker at folk skal kunne tenke selv, men ønsker helst at alle skal tenke som ham.
Amos er veldig glad i sitater slik at han kan bevise foir verden at han leser. Derfor skal jeg avslutte med et sitat som er direkete myntet på ham. Dette ble sagt av den tidligere Tyske kansleren Willy Brandt om Bader Mein Hoff: De ønsker å skyte seg til den fasicme de selv hevder de vil bekjempe.

Les også:

- Hvem skal man velge mellom av Amos og Målmannen

- Amos Keppler uten grenser

3 kommentarer

Konrad

09.07.2008 kl.01:43

Vel, ditt forsvar av Venstre og EU er kanskje i overkantlojalt, men noen partilakei er det vel ikke rett å kalle deg.

Trond

09.07.2008 kl.01:53

vel jeg kan faktisk se en del dårlige ting i både EU og mitt egent parti.

Martin

12.07.2008 kl.16:41

Har nå skrevet et nytt innlegg om Herr Keppler

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits