Norges eldre garde har det ikke verst i verden

Det er en myte som kommer frem i valg etter valg. Man får et inntrytkk av at bare man blir gammel så blir man nærmest misshandlet av hjelpeapperatet, tatt fra elle rettigheter og blir fatigge. Vi får se både bilder og Tv reppostasjer av dette og ingen ønsker eller tør å endre dette bildet.
Dette er ikke sannheten og de fleste vettuge politikkere vet dette, men de tør ikke å si noe annet i frykt for å bli stemplet som usolidariske.
Det finnes de eldre som faller utenfor i samfunnet, som lever på en lav minstepensjon og bor på et eldrehjem som ikke er all verden, men dette er ikke normen i samfunnet. Disse menneskene er det selvfølgelig vår plikt å hjelpe, men dette gjelder ikke det store flertallet. De fleste eldre i dette samfunnet har faktisk langt mer penger enn tidligere generasjoner har vært i nærheten av I tillegg til at de har langt mer en eldre i de fleste land i verden.

2 kommentarer

Tor

18.07.2008 kl.16:02

Jeg kjenner en dame som bor på eldrehjem. Hun sier hun har det kjempeflott der. Selv kunne jeg gjerne bodd i leiligheten hun har - den har bad, soverom, stue og kjøkken, og er ganske fin. Ikke alle har det like bra, men tror nok du har rett i at bildet av hvor forferdelig det er er en myte. Men for all det: det mindretallet som ikke har det bra burde det gies flere midler til å bedre tilsanden til.

Trond

18.07.2008 kl.16:14

Det er jeg helt enig i Tor. Man bør gi dette mindretallet bedre rettigheter og levestandart. Men å øse ut enda mer penger tuil rike eldre syntes jeg er noe tull

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits