Vil ha risikofri fyllekjøring

drunkdriving

Norske veier må bli så gode at det blir risikofritt å kjøre i ruspåvirket tilstand, mener leder av Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Per Sandberg (Frp).

det at mange norske sjåfører kjører som noen tullinger og mister lappen er overhodet ikke grunnen til ulykker mener FRP. Det er selvfølgelig at alle veiene i Norge er så fæle. Så fæle er alle disse veiene at man kan ikke kjøre i 120 i 80 sone og enda verre man kan ikke kjøre i fylla uten å kræsje.
Jeg lurer på hva slags veier Sanberg her egentlig vil bygge? Hvis dette han ønsker burde han da heller ikke gå innfor biler som kjører av seg selv? For det er faktisk den eneste måten man kan komme hjem på i fylla hvis man selv skal sitte i førersetet..
Nå kommer nok dette til å få lite konsekvenser for Sanberg og FRP. Kritikken vil bare bli møtt med de klassiske beskyldningene at pressen og eliten er ute etter å ta dem.

Les også: Sandberg undergraver stortingskomiteens arbeid
                 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits