Endring av design. Kan noen bidra

Som dere sikker ser har jeg endret designet på denne bloggen. Grunnen til det er flere, men først og fremst syntes jeg den gamle ble litt for ensformig. Siden jeg også i enkelte perioder får kommentarer på gamle innlegg så syntes jeg at det er noe leserne bli opplyst om tilfelle de ønsker å delta . Den nye templaten tilatter dette, i mottsettning til den forigge.
Nå er det slik at denne templaten heller ikke kommer til å vare evig. jeg ønsker meg en som kan være i mer samsvar med denne bloggens profil. Jeg har også et nske om å endre templaten på de andre to bloggene
Men jeg er ikke et teknisk geni. Derfor vil jeg nå gjøre noe jeg iokke har gjort før, nemlig be dere der ute å hjelpe meg. Det er ikke stort jeg har å tilby, men heder og ære vil vedkommende person eller personer få.

12 kommentarer

bjorn

04.08.2008 kl.15:01

Ja, ryssland är ju ett hot biokemiskt - militärmässigt - pågår ju en massa i olika regioner och provinser. Man la bla ner ett ufo-projekt (gå på vatten).Militären är väl delvis i upplösning (en del bögsex=hahha). Befäl som våldtar och torterar och förnedrar. Och dess gas - och naturgas och industriella projekt. Nu norska ambassaden = börjat övertalighet (40-60) med spioneri och man såg på "russia today" om "Norway without crime" precis som sovjettiden och "vi ska hitta sätt att ta er på". Putin = falsk skitstövel "jag har inte varit otrogen" och lägenhet och rysk balettina el vad det var (idrottsgymast). Den skitidioten har säkert haft flera. Och Medvededed är säkert samma bombade pucko som samtliga Rysslands presidenter och befälhavare Strogavoff som alltid. Man skulle spränga gasledningarna i luften och även vapenlager (man "hittade" ju ett i Murmansk regionen). Det ryska murmerdjuet och den falske björnen är alltid en fara - och ingen demokrati eller rationell-utvecklingsbar nation som avtalsrätt och förhandlingsiver råder i (jfr hur dom behandlat Iran= inte gett dom kärnvapen trots utfästelser och klara behov). Jag hejar ju annars på Iran i stort. HahahahReligionen i kristendomen är annars boven i dramat (samtliga i rys är ju "kristna" och man ser vad det gett för effekter). Exilen har ju svikit sitt land (och ägnat sig åt en del extravagant). Men å andra sidan = ta den lilla i röven (ingen riktig respekt för flickor och kvinnor och falskhet och pedofili är mkt utbrett). Rykten om stalin och småflickor(men det var nog lite). Däremot drack sprit med djävulen själv, den onde.

Trond

04.08.2008 kl.15:07

Kan du vennligst forklare hva den kommentaren gjør her? Hold deg til temaet når du vil kommentere.

Konrad

04.08.2008 kl.21:26

Spam, spam, you got spam.

Conad

04.08.2008 kl.22:33

Dette var en forbedring - og ett "siste kommentar" felt har vært ett savn. Har ikke mye nyttig å komme med, bare pass på at fergene ikke er for skjærende og at alt må være greit lesbart. Dette utseendet dekker det....At det ser bra ut er selvfølgelig også ett pluss.

05.08.2008 kl.10:56

Kjære Trond, gratulærer med flotte bloggsider, kjempebra !! så til en sommeropplevelse jeg hadde her nå i sumar. Me hadde lest at det skulle være bakkeløp i Ulvik og at flere fremstående venstrefolk skulle være med (hvis man kan kalle de for det da :-)...vi meldte oss på, dro tidlig fra Bergen denne morningen og var klar til bakkeløpet i Ulvik som gikk fra sentrum og opp på en fjelltopp, - der sa Gunnaren,historikeren fra Møy, en slaskete fyr i 40 årene, som har latt kroppen forfalle... der er`n....der var han altså, den digre bamsen fra Ulvik, Sponheimen. Han var ikke så tykk i virkeligheten, men så ut til å være i bra form, men sjegget det var like ille som på tvèn.... Vi stilte oss i posisjon, startskuddet gikk, vi løp ved siden av Sponheimen, Breiviken løp i front, lille grå Kvassheimen også for oppetter lia som en kåt ung villhingst... vi løp i nærheten av Sponheimen, dvs. løp og løp, slepte oss oppetter bakken...og slo han på målstreken, han lars...¨Dette var eit godt sumarminne...

05.08.2008 kl.11:25

Da høyre og med til historien at me prøvde å dra brokje av Sponheimen, men at han sa hold opp ! Målet var å få bildet til bloggen, "Eg har sett rævhullet til ein kjendis!"

Patologisk motstandsmann

05.08.2008 kl.18:13

Hva med å ikke slette/skjule svar når du føler at ting ikke går din vei? Min erfaring er at ærlig redigering alltid er et pluss...

Trond

05.08.2008 kl.19:15

Jegb sletter ikke og sensurer ikke heller. Mne bloggen har vært litt ustabil de siste dagene.

Tor

05.08.2008 kl.23:47

Skal innrømme jeg sperret opp øynene da siden plutselig så helt anderledes ut enn vanlig. Tror nok ikke jeg kan være så mye til hjelp desverre, men blir spennende å se det nye designet ditt ;)

Patologisk motstandsmann

06.08.2008 kl.04:58

Godt å høre, Trond. Jeg ble overrasket da det så ut som om du hadde slettet, siden du virker som en oppriktig liberaler. Det skal dere ha, at dere står på verdier som ytringsfrihet.Siden ser ellers ikke dårlig ut. Trodde først at jeg hadde gavnet på galt sted, da den kom opp. Det ser mer "profesjonelt" ut. Fargene fungerer bra. Passe diskret og uten å trenge seg på, gir ingen områder som er vanskelige å lese. Samtidig gir de et varmere og roligere inntrykk enn det gamle designet. Forøvrig et godt eksempel på at en god farge på et nettsted er noe annet enn en "pen farge". I andre sammenhenger ville den gjerne blitt beskrevet som "gusjegrønt", men her fungerer det helt utmerket.Gratulerer med en vellykket "oppussing"!

Trond

06.08.2008 kl.14:26

Selv om jeg kan bli litt sint på folk noen ganger så sensurer jeg ikke. Jo takk når det gjelder oppussing. Nå meg jeg innrømme at jeg brukte ne ferdig laget tremplate som lå her. mine kunnskaper om progammering er lik null for å si det mildt. Hadde tenkt å få hjelp til å gjøre om på den, men etter din kommentar vurderer jeg å la den stå. Jeg tittet gjennom og det så faktisk ikke så aller verst ut. Så får jeg heller la være å være orginal.

Bjarne_Larris@online.no

06.08.2008 kl.19:51

Hei og hopp! , neste år på denne tiden er det full valgkamp, det blir gøy for alle oss som ønsker en høyredreining av samfunnet :-)...sidene dine Trond er blitt bedre jfr. ny design, men teksten på bakgrunner er bittelitt dårligere enn sort på hvit som tidligere. Jeg har et spørsmål som kunne gjort meg til milliardær, åpen for innspill til denne foretningsideen: Folk og bedrifter skifter stadig til nyere og bedre design på sine sider, men hva med de gamle ? Hvem tar vare på de gamle sidene? Er det ingen som har tenkt på museumsverdien av dette ? Jeg tror at de fleste glemmer at det kan ha en verdi om 10 år og le av/se gamle nettsider fra 80-tallet.... for å trekke paraleller, er det ikke artig å se Bell sin telefon fra tidlig på 1900 tallet i dag ? sammenlignet med Ipone for eksempel, tenk om ingen hadde tatt vare på gamle mobiltelefoner...tygg litt på dette

:-)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits